joi, 1 septembrie 2011

Puficele pofticioaseee

Mi-am facut inghe din banana congelata+zmeura, e un deliciu. Si pt ca stiam ca logic fomistele mele vor pofti le-am facut si lor piure dintr-o banana+persica.

Ghiciti cum stau eu acuma: La calc la birou, Puficele in picioare sprijinite de genunchii mei si cu gurile deschise la piureeeu.Si cand fac pauza sa mai inghit si eu sau sa mai scriu ma haule!!

Deci in Saormarie este mare fomarie:)



Si-au amanat/eliminat o masa. Acu se scoala la 9, mancam llapte cu ceriale, apoi la 13-14 legume cu carne sau brz dupa caz. Normal era masa de fructe da a trebuit sa o schimb.


Dupa cam doo ore le mai var eu cate o gustare, biscuite, piure fructe. Nu vreau sa scot masa fructe de tot ca e sanatoasa, lor le plac fructele si ar fi pacat.
In parc am devansat putin gustarea - o dau la 19 ca sa fie mai devreme.


Ilinkiki s-a facut tare mamoasa, sau doar ma iubeste pe mine mult mult:)) Isi pune capu pe pieptu meu si isi suge degeteluuuu! E asa dulcee. Sau striga mamamaah si ridica manutele la mine! 
Mara vad ca e mai independenta, se joaca singurica, vorbeste in legea ei, nu trage asa mult la mami!


Azi sunt iar singurica cu ele. Pufi lucra si dimi si seara..Ce credeam eu ca vrea careva sa ma ajute? se gandeste cineva daca imi e si mie greu? cum ies eu cu ele afara singura?nooo..fiecare cu aia masi! Nu au ei treaba cu mine, doar ca sa le dragale asta e usor. Daca cumva dam de greu si urla impreuna, nu mai stim ce sa facem, ne panicam..


NU mai pot frate cu fazele astea, de ce nu am si eu familie care sa stea toti impreuna,sa se ajute..Altii la un bebe vin doua bunici din provincie ca sa stea cu el. DOUA la un SINGUR bebe! eu cand am nevoie incep toti: ca am de facut cumparaturi, de gatit, ca sunt obosita, ca e ora 15 si e cald, ca tre sa ma protejez. Si dinastea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire