vineri, 2 septembrie 2011

Cum ne jucam pin casa..avem 9 luni


Le las pe jos sa exploreze..sunt tare fericite. Le vars jeakarii pe langa si misunifica. DIn cand in cand se mai plictise si vin la picioarele mele se catzara..


Mai nou ma duc la buc si inchid usa la sufragerie, se sprijina de usa in picioare si bat cu palma acolo sa le aud cica! prost e ca nu pot intra inapoi, decat cu parlamentari si rugaminti
Obisnuiam sa pun pe parchet o paturica..da sa dea naiba daca stateau pe ea. Am renuntat. Inchid usa sa nu fie corent si sunt foarte ok si asa

Sau daca stau in pat si manc si eu ca omu uman ceva..Vin ca catzelusiiii! Se pun in piciorute se sprijina de pat si incep sa deschida gurile si sa vocifereze adica cica sa le dau si looR!

Asa le pacal cu fructele..Ca daca se scuala la noo nu mai e loc de masa de fructe. Asa imi fac eu ceva in pat sa manc, fac si vreo 200 de fructe, banana cu persica, sau banana cu para..Si ma fac ca manc eu. Works every time! 
Dau inainte de masa de pranz cu vro ora sau dupa ea de vro doo ori pana la gustarica din parque.

Azi a venit mama in parc. Muama mi-a facut CAPUCALENDAR! Atata de mult vorbeste..m-a ametit. Ba ca de ce nu stam jos; ba ca de ce sa meegem asa mult, ca ea nu mai poate. Plus ca impingea la carutu ala ca pisatu boului in stanga si in dreapta, nimerea si pe santuri. Vai!

Si cu tigara, mereu cu ea in fata lor! chiar nu se poate controla??! 
Mai imi si zicea ca de ce nu mai mergem si noi printr-un magazin, asa fara ele..PAI CINE STA CU ELE??

Iar cu venitu lu mama..cre ca ma apuc sa nu mai am asteptari. De fapt asta e raspunsu! Asta e, sunt ale mele, eu le-am dorit si le-am vrut,sunt doua nu una, da asta e o binecuvantare! Daca DUmnezeu mi le-a dat inseamna ca pot. Si pot, ,si sunt puternica si calma.

De ce nu vine..are scuze evident:tre sa gateasca, sa faca curat, sa se duca la cumparaturi mereu, ca ramane fara de papa, e obosita, e prea cald, e prea frig, e prea ploaie. OF! Scuze sunt. Da nu se gandeste ca imi e greu, ca eu asta fac toata ziua, ca am de gatit, ca tre facut cat de cat si curat, ca tre duse cu lesa.Se gandeste la EA inainte de mine. Pt ca se pare ca odata ce am crescut nu mai sunt puiu ei sa vina cand o chem.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire