luni, 12 septembrie 2011

Avem si al doilea patucin!

In sfarsit au si Puficele fiecare patucinu lor! Era cam ora de somn de dupamasa, pus fiecare la locu lor. Intru dupa vreo 5 min ca auzeam chiuituri si rasete: Ilinca era la gard in picioare, Maruta in fund, Ilinca radea la sorsa, si Maruta chiuiaaa de mama focului!! Era inedita ipostaza sa se vada pe dupa gard. Paturile sunt puse paralel pe partea lunga, facand un patrat. Nu se pot vedea prin gard k avem aparatori. 

Mara o ia si ea in catzelificare pt ca a vazut ca sorsa e superdeplasabila si ce ea sa nu puata? Si se da de pe burta in fund, fiind foaarte mandra de asta.


Povestea e cam asa: sapt trecuta fiind ultima in care Pufi a avut vaca am decis, gata, il chemam pe Andrei marti vine sa ne ajute cu lemnele si dusu saltelii. Chemat getax, fost 25 lei, dus si masa din sufragerie, lemnele jos.

Miercuri am fost la dragonu, am gasit covor f frumos maro cu galben si mare acopera tot! am dat 2mil. Am gasit si colacel roz. E asa mare camera acumaaa! si pun fetele jos sa se catelifice, le place mul mul mul!!!




Acu e prima nuapte singure. Au stat impreuna aproape 8 luni in burta si pafara tot 8 luni!! Oh ce trece timpu!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire