joi, 22 septembrie 2011

Ce se mai intampla in Pufarie

Maruta mea papa din mana..Azi a poftit la fructele mele. Aveam si o persica intreaga si pac a pus mana pe ea si s-a apucat sa o mozole in mana si sa muste cate putin din ea! A spart juma de persica de zici ce-i asta! evident s-a purcificat tuata toataaa! Ilinca pe langa ea incerca sa ii ia piersica din mana, da ea nu si nu, o tinea straaans! Asa s-a bestializat juma de ora si eu ma uitam la ea.


Azi am avut pana mare de idei si nu stiam ce sa le mai fac:am facut pilaf cu legume. Ca pt uameni umani da fara sare. Am salvat cateva linguri si pt mine si am pus sare si piper, tare bun a iesit. Au bagat la greeeu. Si desert au papat cartof dulce amestecat cu cateva feliute de avocado.


Ambele incep sa danseze..Mai ales Ilinca pe melodia de la elefantu roz ''Stupid Cupid''. Da din cap intr-un mare fel. Si Maruta pe melodiile de la Duck Tv.


Acu stau in juru meu si chiiuie, tocma au papat, au burtica plina, deh e bine. 


Ieri am fost sa ne vedem cu omu cu jucariile si am fost si in parcu Vacaresti. Unde e targ de tuamna, am baut must, am mancat mici (nu asa buni, da au mers), Pufete si-a luat pastrama de oaie oistica, am gustat si eu - ok si nu s-a simtit OAIA domne! Era sarata si piperata si cre ca daia.


Azi mergem cu mama si Andrei in parc, ma scoate Pufi si ne vedem acolo - la Morarilor de data asta, ca am tot fost in ior, tineretului..Nu am fost in atatea parcuri in tuata viata meaaa! 


Le place la maxim sa le pun la locu de juaca sa se tina de chestii, sa mearga de manute..Ilinca chiue de fericire, tipaaa! 


Se uita in oglinda amandoua la dormitor, se tin cu manutele si se ridica pe varfuri si raad!


Amandoua se duc tinta la gunoi si la priza! Nu mai pot, mereu acolo trag!Le-am dat si prelungitoru sa se joace cu el, il rod, il flendure da tot nu se plictise de el!


Maine se pare ca mergem cu baieteii gemeni a lu Ioana la parc. E si Targu de Paine si poate mai beau must, miaam!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire