duminică, 11 decembrie 2011

Inainte si dupa Pufice/cum ne doream si noi un bebe..

Dragi Pufice,


Ia sa vedem cum ati venit voi pe lume? 


Pai cand a prins curaj si mami ca ar cam vrea un bebe (pana atunci un an a tinut-o cu vreau bebe nu vreau bebe, era pe zile), s-a cam lasat asteptat in 2009 din martie pana in septembrie. Intre timp s-a tratamentat mami cu plante, sa se regleze intern totul, si se pare ca a mers pentru ca in septembrie au aparut niste doua liniute! Maare bucurie, de nu ne venea sa credem. Nu a durat mult ca peste cam doua saptamani s-a terminat cu sarcina. 


Urmeaza o excursie frumoasa pe Transfagarasan, pe la Vidraru, pe la Poienita..Venim acasa incarcati. Evident imi doream din ce in ce mai mult un pui doar al nostru. Care nu mai venea :(( Ma luase cu disperarea cu gruaza! ca de ce eu nu? ca eu ce am?
                                                La Balea
                                 Cabana Poienita/Sambata de Sus
                                                                       La Sirnea


Undeva in martie 2010 merg la control la dr mea si imi zice ca totul e bine, ca cum sa facem stimulare, ca nu are rost. Planuim insa o iesire din Bucuresti (in momentele cheie in care erau sansele maxime) la cabana Craita din Piatra Craiului 


Ei, aici ne apropiem de un moment magic! Ca o metafora pentru tot ce avea sa vie, am experimentat aici: viscol, vant, frig ca iarna in toata puterea cuvantului :
Dar si soare, iarba verde deabia iesita, ghiocei, toporasi, cer albastru..



Nici prin gand nu ne trecea noua ca atunci s-a infaptuit miracolul . Minunea minunii, caci Dumnezeu a lasat doua sufletele sa vina in familia noastra.


Copii isi aleg parintii, si ele doua au ales sa vina impreuna la noi. 


NExt imi amintesc reactia lu Pufi Pufescu - cand am iesit de la prima ecografie (bine, era a doua, ca la prima la alta dr nu vazuse ca is doi)..si nici nu am avut rabdare sa iesim sa nu ne auda toti si i-am zis: "Sunt doi!" Cica l-a luat cu ameteala.


Ajunsi la masina si acum vad clar-stateam cu hartiile in mana, si-a aprins o tigara si zicea..Mama gemeni?! iti dai seama ce rar e asta? si cuuum o sa ne descurcam noi?  si ce o sa ne facem noi?


Puficelor bine ati venit in viata noastra! nici nu ne imaginam noi cum o sa fie. Nu mai simtim (aproape deloc) greul..si doar frumosul. Cum e cand patru maini te vor pe tine? cum e cand ma linge Maruta cu toaata gura drept pusi? cum e cand sar pe tine ca vor papa de n-apuci sa inghiti nimica?
cum e cand auzim chiote si dixtractie din dormitor cand ele tre sa doarma?


Pai cum sa fie? e Minunea Minunilor. E asa bine sa stau acasa cu ele..Mai am 11 luni de fericire dinasta. Dupaia iau matza de cuada. Dar sa nu ne gandim deacuma, acum e momentul de bebelusenie-copilistica in care sunt doar eu cu ele, si e pliiin de iubire iubitoare dinasta maxima! in care eu sunt best dog ever pentru ele si atat! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire