joi, 1 decembrie 2011

Party si gemenie la dublu!

Viata e frumoasa iar! am fost la petrecere la Rares si Codrin, ca e ziua lu Codrin, il cheama si Andrei.


A inceput vanzoleala, pufarea, mersu! S-a urcat Ilinca pe canapea sa se distreze, statea sus si ar fi vrut sa mearga singura, da eram cu ochii pe ea ca canapeaua se mai si termina! 


A venit si papa : cartofi cu pui la cuptor. Toaate saormele au inceput sa vie la cersetorie. Mara a stat prima oara langa titicu da dupa s-a plictisit (probabil ii dadea prea rar!) si s-a dus la Ioana unde baga direct mana orcat as fi tipat io. Dupa s-a mai ogoinizat si a incetat astfel de practici.

Ilinca sedea confortabil la mine in brate si cum mai imi bagam si mie in gura dadea un icnet ca cuuum indraznex? vai vai vai! si ii bagam ei! papa si bucatele si firicele de pui puistic, nu are treaba.



A venit si desertu - tort diplomat cu frisca naturala si cu fructe, ca sa putem da si la pui. Cate-un felioi zdraven pt fiecare om uman, sa avem cum sa dam la gemeni. Fiecare la cine ii venea la lingurita primu! A fost batae si pe el!


Dupa s-a pus Ilinca pe o jelanieee! deh se facuse deja 20.30 si noi cam atunci incepem baitza. Am strans calabalacu si hai acasa! 


Nu se mai termina de latrat, a stat numa la mine la piept in brate, isi baga capu-n mine si se pufa si suck fingeru la greu! Frumoase petrecerile cu belebusi da ii si epuizeaza si agita!


Am facut repede o spalare la fundulete pe fata si pe maini si dat laptic. De data asta ceva mai putin si fara ceriale ca s-au unflat la greu in vizita cu cele de mai sus. Am facut 5 masuri (3LP restu LV) si Maruta Pofticiuta Nemancatociuta tot mai vroia..A mai facut titicu inca 100ml amestec si s-a unflat grasocina! Da a mai lasat si pentru slabatura putintel. Rupte erau! le-am pus la patucin si a trebuit sa aprind becu mare sa pot lua jucariile sa aibe loc in patut, si nu au zis nici pas! si-au luat degetu si bine pa! 

Am vazut ca dimi se scoala ele dc e liniste intre 10-11. Uneori mai uit la 10 pe gaura cheii si vad ca e una la gard sau alta canta se pufeaza de pe o parte pe alta..Se depufifica de somnic si ele deh:))



O poza de final acu: cu gemenia la dublu. In ordine de la stanga la dreapta avem: Codrin+Ilinca+Rares+Mara

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire