sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Ce e greu/ce e usor

Cautam poze pentru fila de calendar si am intrat si in cele din tinerete..adica cu ele mici mici.Adica ca aici..niste soricei care nu faceau decat sa planga, doarma si sa manance.

E ca si cum o minune a ajuns in viata mea si inca nu realizez complet ce mi se intampla. GEMENI? MIE? radeam si plangeam in acelasi timp cand am aflat. Asa reactie nu am mai avut la absolut nimic in viata mea.

Daca e sa vorbesc despre ce mi se pare greu :
-cand plang impreuna crizistic si sunt singura cu ele. Se simte un stres urcatoor. BINE ca NU se intampla des ca aj muri. Daca plange doar una orcum nu e luata imediat in brate ca nu e cinstit. 
Imi amintesc de o scena - treceam printr-un parculete cu AMBELE cu crize (vai). Aud o babataie in spate care isi imagina ca eu nu aud:"Vai, saraca!" Imi venea sa o pleznex! firai sa fi de baba babornita ce stii tu cum e si ce e! 
Sau altele de dau sfaturi gen sa pun caciaula pana pe oki ca raceste ca are fruntea guala, sau ca sa o ridic mai sus in carut. Referindu-se la Mara, care avea zvac in kur si se arcuia - noroc ca era prinsa cu curelele.
- cand se imbolnave. Tot la dublu ca asa e in gemenie. Doamne te rog fereste-le de boli.
- cand sunt singura cu ele si tre sa le urc in casa (devin din ce in ce mai grele)

Ce mi se pare usor adica mplaceee
- cand vin patru manute spre mine si se pufeaza doua capete pe burt(oiu)a mea
- cand vad ca ma prefera always pe mine in locu lu titicu (sic sic!)
- cand mergem de manute
- cand le las la joaca singure si inchid usa si se aud chiuituri, si rasete
- cand interactioneaza intre ele (ex: intreb pe Ilinca unde e buricu lu Mara - cand o schimb si ea o mangaie pe burta si se duce cu degetu direct la buriiic si zice C din gat)
- ador faptu ca dorm TOATA noaptea de pe la 2.5luni si consider asta MARE chestie. Acu la batranete adica la 1y se culca pe la 21-21.30 si la 10-11 se scoala. BOIERIE SAU CE??!! 

Asa ca pot zice si eu ca la 21 ies din tura (mancat, calculator, seriale, spalat culcat) si ma scoala NU ele ci Datoria pe la 10si cat sa fie toocma bine sa preparific lapteeku.
- mmplace ca ORUNDE ies toti vorbesc cu noi si sunt un fel de vedete. Am stiut asta din prima zi-cand le-am scos din maternitate. Citez de pe forum ce am scris atunci: 12.11.2010
"Azi in drumu spre masheena deja lumea ne oprea pe strada (Puficele erau imbracate la fel, una la mine una la el in brate) sa ne felicite si sa se uite ca la urs. Probabil ca va trebui sa ne obijnuim."
Am avut dreptate sau ceeeee??

- imi place ca sunt pofticioase si nemancate si ca mananca de tuate (bine, aproape). In partea negativa ar fi treaba ca se duc cu cersetoria la alti uameni :)) Ieri la party bebe Maruta mea m-a luat de mana si m-a dus fix la un carut cu un copil caruia i se dadea iaurt. Si a stat lipicinizata acolo si deschidea si GURA!! a trebuit sa viu cu biscuvite si pt ea si pt bebe ca sa reus sa o iau deacolo. Vai!
- ca sunt cuminti (cam tot timpu deh nu mereu) si nu cer in brate si nu sunt invatate unu doi hai la mama. Pt ca fizic it is imposible daa..Si ca mi se pare necinstit si nedrept sa o iau pe una si pe alta mai putin. Asa ca cand e de ubit stam impreuna cu tuatele pe pat. Adora sa ma calare si sa imi ridice tricoul in cautarea buricului. Si sa faca plici plic cu palmeleee

Apai cam asta imi vine in cap. Sper sa scriu si despre petrecerea forumului da acu ma uit la serial gataa am zis.DOar am iesit din tura de la 21! (visu imaginatiei daa?) 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire