miercuri, 7 decembrie 2011

Vesti si alte chestii la inceput de decembrie

Maruta si Ilincuta acu sunt in cardasie. Si deschid impreuna sertarele pline cu prostii (in care noi am cam trebui sa facem corat). Azi au luat un fluieras si un breloc fiecare era cu cate unu in gura cand le-am prins ! Cand m-au vazut au intepenit cu ele-n mana , a fost tare haios da a trebuit sa nu rad ca imi scade autoritatea.


Apropo de asta, ieri am pedepsit-o pe Ilincanie. Tipa aiurea ca nu ii dadea Maruta jucaria, si am decis gata la coltu de pedepse cu tine! Am luat-o, am pus-o acolo in fund si i-am zis ca sunt suparata pe ea si ca nu e frumos sa tipe asa! A tipat si mai rau (nu plans, tipat de oftica). Dupa s-a linistit rapid. A venit Mara la ea a inceput sa rada la ea si a ras si Ilincuta. Venise sa o impace maa! 


Ieri am stat in casa ca a plouat, a fost o zi tare mohorata. Am fost singura cu ele cam pan la 15 ca Pufi a lucrat. 


Am fugit putin la mag de jos si le-am luat de mosh Nicolae ceva si lor. Cum praji sau dulciuri nu am ce, am luat si eu un Cremoso de piersici si un Disney. Asa ca au papat la gustare dimi un dinala si la desert dupa legumi altu. Normal ca le-a placut. Alti oameni au cumparat jeakarii..da noi nu. Ca deh de unde atata? nici inchiriate nu am mai luat. Am primit de la fratelo un melculin cantator. E amuzant si se joaca cu el vad.


In prezent o ard la picioarele mele, baga chestii intr-o cutie. Eu le-am aratat. Le baga, porma le scoot, se amuza. Macar se joaca impreuna. How cool is that!?


In alta nota..sunt cam amarata cu carutu! intrasem in vorba cu unu pe okazii care zicea ca aduce din uk orce, si gasisem pe ebay un tip de carut absolut genial pt ce imi trebe mie: ca umbrela, sport, si ca trenu! E usurel are 13kile, incape clar in masina..Da cere pe el 5.5 mil si nu avem de unde sa dam atata..Max 3.5. Mi-ar trebui o persoana care locuie intr-o tara dinasta europeana care sa liciteze sa il ia si sa il trimita. Ca sigur asa ma incadrez in bani! 
Am intrat si pe ala de Germania, si pe Italia..mama ce preturi la astea sec! Ma simt Cetatean De Mana a Doua! La noi in Ro nu se gasesc in primu rand. Intru pe okazii ala zilnic si degeaba.Numa bertoni, care am deja si moare maneru, sau altele fff scumpe. Era un cetatean cu unu side by side da imens! nu incape in masina cu siguranta, si e un aspect ff important.
Asta cu carutu lui de 5.5mil isi pune comis la greu, si desi i-am scris CE alte marci fac carute la fel ca gen .
Of! simt ca e o solutie undeva da nu o vad eu acuma. SI nu vreau sa mai fac rabat la CE tip si cum sa fie carutu. Ca deja sunt trecuta prin experimente de carute (inclusiv raposatu) si stiu cum tre sa fie si ce imi trebe: usor de carat, rezistent pt borduriadele bucurestene, si ca trenu sa incap in ORCE magazin.


Gata mi-am varsat ofu. Mos Craciune te rugam ajuta-ne sa gasim si noi un carut dinasta. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire