miercuri, 9 noiembrie 2011

Ne-am dat cu triciiii

Am fost la compras cu Pufele azi pe trici! Ne-au imprumutat gemeneii de la bloc. E taare usor frate de impins o dinaia cu un singur BB! Mara canta, radea si chiuificaa, Ilinca si ea se pufa..ce mai dixtractie. Pana la Lidl am mers asa in plimbare, s-au distrat cu cainii cainesti care treceau pe langa ele, se uitau la lume. Era un suare stralucitoor! Am zis sa profitam si noi de vremea buna.

La magazin ne-am lovit de o problemuta. Cum impingem si trici si carutu de compras?? Tot pe saracu Pufescu a cazut magareatza: impingea Maruta si tragea carutu. Hahaha! bine ca nu a fost aglomerat ca nu stu ce faceam.

Ilincanie culegea mandrarine, se tragea de cosuri, canta..Ne-am intalnit cu un baetel si bunica lui il intreba daca vrea sa le ia acasa. Si el a zis ca vrea decat una, pe aia mai frumoasa:D Acu sincer nu stu spre care a aratat..

Am incarcat doi ruxacei si am iesit dacolo. Pe drum Maruta incepuse sa se maraie putin - o luase cu somnu, nu a facut insa NICI O CRIZA. That' great! ca ieri fuse randu Ilincutei, a facut criza si eram doar eu cu ele, si urla si latra si a trebuit sa o iau in brate si sa si imping la calut, chestie de SuperMum, da? Merit premiu sau cie?

Ilinca tot isi dadea caciaula jos din cap, cre ca o mananca. E facuta de mama din lana si cre ca daia. Orcum era cald rau si nu cre sa imi raciasca. Apropo de raceli, maine lom si noi aparat Omron c28 de aerosoli! in sfarsit nu mai tre sa ma rog sa imprumut. Sper sa nu fie nevoie sa il folosim. Sa stea acolo de mobila da sa fie ele sanatoase, caci viata e mult mai usuara in gemenie NeRacita.

Ajunsi acas le-am dezabiat rapid si au inceput sa se pufeze prin pat, sa se rastoarne pe perne, sa se rostogoleasca..Ce mai viata buna! Am papat pui cu legumi si pus la patucin. Evident a inceput gascuiala gascuistica, chiuituri, rasete..Mara vroia sa ii ia jucaria tiuitoare si Ilinca tipa ca nu. Asta la gard. Am intrat la ele si am zis gata cu juaca treceti! si ma uit in 10min era una la gard cu degetu si una culcata. Cre ca tre sa le mai iau din jeakarii ca le distrag de la somn.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire