luni, 7 noiembrie 2011

6.11.2011 = 1 an de gemenie

Ieri a fost ziua Puficelor! Ce mai trece vremea! A fost un an cu detoate, cu mari schimbari si cu multa multa iubire! Nu e nimic mai frumos decat bratele lor care ma VOR pe mine, care trag la mine! cum se mai pufeaza ele la pieptu meu, cum isi infunda capu in burta mea (inca pufuasa si ea sa recunoastem).


Ziua de 6.11.2011 adica ieri a fost cam atipica, am sarit din pat la 10.40 nu pt ca urlau ele ci ca suna mama! Era cam ora fatidica cand eram in operatie si le scosesera.
Intram la ele sa vedem ce fac-erau la gard stateau la o barfa, vorbeau intre ele nici urma de jale. Life's good!


Am facut poze cum s-au sculat, asa de Buna Dimi Pufelor LA MULTI ANI! 
Papat lapticu de se facuse cam unspe si..Am baut si noi uamenii umani o cafea impreuna la buc in timp ce ele se jucau vesele in camera varsand (ca de obicei) toata cotia cu jucarii si imprastiind continutu. E mare distractia asta..


Am reusit sa si plecam spre parc in jur de 12si, am zis sa mergem in IOR ca nu am mai fost de ceva timp si ca era un targ (me love targurile muult). Da nu am reusit sa intram cu calutu ca era omor..Asa ca am stat eu jos pe lg lac cu ele si Pufescu s-a dus sa ia una alta, un mic, o prajitura. Am dat iaurt, am dat biscuvite, ne-am si plimbat de manute.Vin doo dne si nu mai plecau de cat le admirau. Cred ca au reusit sa le deoache ca au inceput CRIZELE. La DUBLU. Daca mi se pare ceva greu sincer asta e:cand sunt singura cu ele si latra crizistic impreuna. Ca ce puii mamii masi sa le fac? ca nu pot lua una ca aialanta mai rau face! nu am decat sa le plimb, sa le biscuitific si sa sper ca se potole.Adevaru e ca erau si obosinizate..


Vine si Pufi dupa ce il sun si mi-a zis ca a recunoscut tipaciunile de sus de la scari! Vai! A trebuit sa le lom in brate eu una el alta ca nu se potoleau. Aveam micii calzi jos in carut..ce sa mananci cu Urlatoarele??!!
Le-am zis si cate-un Tatal Nostru poate le trece doechiu. In 5 min ne-am intalnit cu un catzel mic si le-am lasat pe jos de manute si fugarinizam catzelu. Ala era un fel de cool dogov, avea geaca cu gluga domne!! Au uitat de crize, de tristetea trista, de obo si au fugarit catzelu cu noi dupa ele logic!



Am zis hait, sa incercam sa le punem la loc poate le pacalim! A mers! (ce bine!). Am sarit din IOR in parcu de vizavi de la potcoava si am plimbat carutu, facut cisi (eu) si SURPRIZA! au adormit!!!


Arata ca bebelusii bebelusani cand dorm! si mi se pare ca seamana perfect. Ilinca are obrajii grasuti jos si Mara ii are sus. Gemenie pufeasca ce mai!


Ajunsi acasa am luat de la mag un pui puistic sa il facem in cupt pe gril. Dat spanac cu hrisca la ratze, culcat iarasi. Se auzeau chiuituri si veselie din camera, da macar nu latra..Cred ca au adormit destul de tarziu ca la 5juma cand a venit mama lu Pufi nu se auzea nimic. Le-am sculat pe la 18 speriati de faptu ca nu vor dormi la nuapte (aiurea...au dormit!). Am papat tort  cu ele in brate si le dadeam si lor. Nu mult ca totusi avea zah si sa nu exageram!



1 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Ce bucurie sa descopar acest blog.
Astept cu nerabdare sa citesc zilele anterioare zilei de nastere.
Ce surprinzator, am descoperit in telefonul cel vechi, pe care nu mai pusesem mana de 1 an, mesajul tau care anunta bucuria nasterii celor 2 micute. Si mai surprinzator este ca m-am gandit exact in ziua nasterii lor la voi...cate semnale, atunci cand simti drag.
Chiar daca nu sunt mereu pe faza si chiar daca ne auzim atat de rar, sunt fericita ca am avut onoarea sa fiu aleasa "mama spirituala" a familiei voastre atat de frumoase.
Sunteti mereu in sufletul meu.
Cu drag si dor, Anca

8 noiembrie 2011 la 02:08  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire