miercuri, 29 august 2012

O zi latracioasa in gemenie.

Worst day ever!

Numar minutele pana se termina va zic. Mai avem cam juma de ora si facem baie si lapte si nu mai poot! 
Ilinca e deosebit de agatacioasa de mine, plange, ma ia de picioare. Si afara si in casa. Odata se agata de picioare si nu mai ai ce sa faci!
 Are ea niste muci, ii dam cu ibalgin si aspiram si picaturi..da starea de agitatie a ei e maxima. SImt cu stresu ala urcator, Are nervi in fund, in cap si peste tot parca. Urla langa mine pana o iau in brateee. Am iesit de dimi afara, de manuta asa prin preajma. Merge ce merge, pac vrea in brate. Ma calare de zici ce-i asta!
***
Azi dupamasa am zis sa mergem cu calutu..ei..Cum am ajuns in fata blocului a inceput frasuiala, urlarea, spumile la gura, ca ea vrea adica in brate. Tot ii ziceam ca uite mergem mai departe, tre sa lom autobuzu, mergem la Andra. As nimic nu a mers. O mangaiam pe spate, ii stergeam lacrimile pana la bus. In autobuz erau doi catei, in lesa, cuminti. Ne-am urcat noi cu fiara. Nu s-a oprit. Cainii au inceput sa se agite. Ii ziceam: uite ma Ilinca ai speriat cateii, tu esti buna la o stana, nu s-ar mai apropia nici un urs sau lup, oile ar fi in siguranta. Urlaciunea continua. Nu stiu cand respira. Stapanii au decis ca e mai bine sa mute cateii sa coboare linistiti pe la usa din fata. Am ajuns in statie, in sfarsit pot lua fiara in brate...Isi pune linistita capu pe umaru meu, fingeru regulamentar in gura si TACE! Oh, sweet silence. Cred ca am fost reclama la durex. Do not make kids. Ca urla. Si s-a dus listinea voastra.

Ma dureau mainile. Ca nu vroia asa pe sold, pe o mana..Ci pe centru. Incep serios sa ma gandesc la un wrap ceva, o scula de carat, ca sunt anchilozata. In parc o vedem pe Andra, da tot nu se da jos din brate. Stau si eu jos putin, cu ea calare, ne calmam amandoo. Se pare ca vrea sa se dea uta. Cu Andra. URA! se duce la plimbare. Am scapat si eu nitel. Pfuuui. se mai duce stresu. A, si de dimi mai mergea pe jos. Si cand nu mai vroia nici pe jos, nici sa ma calareasca se aseza in fund pe trotoar. Daca o luam in brate se zvarcolea..Vai asa ceva. Sper sa se termene faza asta ca ma ia cu capu.

Mara saraca, o apucase si pe ea ca vrea la mine. Macar in parc a prins un moment cand Ilincozaura era cu Andra si m-a luat la plimbare, am mers frumos de mana pe langa lac la chioscurile cu jucarii, a pus si ea mana pe una alta..Tare frumos merge de mana, sta, admira, nu se smuce, nu se pune in fund..Nu ma ia de picioare ca ea vrea in brate..O iau eu asa de drag. Ma pupacinizeaza, face mai mai!

La intors in statia de autobuz, Ilinca era pe banca langa mine, si amarata era in carut. Ridica si ea manutele ca vrea si ea! asa mila mi-a fost de ea. 


Dar showul nu s-a terminat nici acasa.Epuizati de mers, de nervi..Ili s-a gasit totusi sa mai planga nitel ca ea vrea - guess what? in brate. M-am pus eu pe pat, macar sa stau jos. Si m-a calarit in voie, si-a pus perna pe mine, si capu pe perna si stim cu totii: fingerasu in gura. Am decis sa o aerosolizam. A stat cuminte, vro 5min de nu ne venea sa credem. Sa ii treaca mucii odataaaa!

Le-am depus de vro juma de ora. Sunt terminata de oboseala. Nu am dormit la pranz ca am avut trebi. Deabia astept sa incep serviciu. Macar nu ma mai calare nimeni sa ma doara mainile si nu mai imi urla in urechi. Sa am si eu sa vorbesc cu uameni umani..Oh!

Gata azi nu mai fac nimic. Seriale si nani! Pauza de bebelusenie pana maine la 10. Noroc ca s-a racorit ca si-au revenit cu somnu. Daca mai erau si modelu de nu dorm noptile de mult imi luam campii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire