joi, 17 mai 2012

News and events la jumatate de mai

Pei pufesele mele se schimba pe zi ce trece.


- azi Ilincina a facut un super alpinizm. In parc, s-a dus la un perete dinala cu prize inclinat, si da-i sa se catere. Cica sa ii dau mana si ea sa se urce cum face pe scari. I-am explicat domne nu e asa, tre sa te tragi in mana si picior, cu burta lipita. Si i-am aratat. Ei..si alpineta mea nu s-a lasat pana nu a reusit sa ajunga sus. Am dat-o jos (ca era un aplinism sus, si nu ajungeam sa o vad si sa o culeg sus) si sa vezi URLETE! de oftica! ca am dat-0 jos. A incercat iara si iara sa urce..Pana mi-a scapat din mana pe poduletu de dupa alpinizm si nu o mai vedeam. Noroc ca a trecut poduletu si era o gaura si am pescuit-o! iar urlete de oftica!! ca ea vrea sa fie SUS!
O tanti de langa: Ce ambitioasa e!! mi-a crescut imina in mine, va dati seama. Doamne-ajuta sa fie asa toata viata si sa realizeze tot ce isi propune.

- Mery Bucury e blanduta si pupacioasa. Se pune pe mine calare, se da diga diga, da pusi! 

- acu cateva zile le-am pus la nani si juma de ora se aude distractie, rasete,ca de obicei. Dau sa ma bag si eu la nani, cum venea Mos Ene si pe la pufa sefa, aud latrat..Of ce o fi?! Intrai: Ilinca era la Mara in pat!
Sarise gardu, ca patu ei e ceva mai inalt datorita saltelei groase. Erau amandoo ca doo pupeze la gard, chiuare de somn si maraite. Ca s-au distrat ce s-au distrat, da nu se puteau odihni, ca deh sunt capritze mari si nu mai incap ca in tinerete in acelasi pat.

Le-am luat cu mine la somn in patu mare. Sperand (desart evident) ca adormim in cozlipuire. N-ai sa vezi! s-au urcat pe mine, s-au dus la joaca. Mai bine am renuntat si am inceput dupamasa..

Alta data eram in pat, ele prin casa la joaca si vine Mara, trage de mine, ma ia de mana. Eu nimic. Iar vine. Zic hai sa vedem ce o vrea?! Si ma duce fata mea la usa, zicand pa! sa nu mai zic ca inainte tot imi aducea si papucii, si io tot ii aruncam inapoi la usa. Smechera:)))

***

In alta ordine de idei, ne pregatim de EXCURSIE!!! maine plecam cu mamici si ursuleti la o pensiune la monte. Vaai deabia asteptez! Aer, papa buna, ALT LOC (chiar nu conteaza conditile), copii! vad si pufele alt loc, iarba, aere, belebusi. Sunt ca un om insetat in desert si ma asteapta o oaza. Chiar nu conteaza cum e ce e, eu stiu ca ma voi simti bine! M-aj duce si cu cortu numa sa plec:))

***

Am fost si pe la mum in vizita. Puficele incep sa constientizeze alti oameni, alte locuri. Si le vad la inceput ca se rusineaza, vin dupa picioarele mele, se ascund. Ba daca incearca omu sa intre in spatiu lor, mai rau fac, incep sa latre.

A, si cel mai tare si mai tare este can vine Luci (bunica mea) la ele, si le face pe vocea ei stridenta: CUCU!! CUCUUUU!! CUCUCU! 
Incepuse lincuta mea curajoasa sa urlee! A trebuit sa o iau in brate. Si m-am asezat pe pat unde au venit amandoo sa ma calare. Uneori ma simt batuta, inghiontita. Bine ca e burtoiu muale si rezistent:))

Ei, s-au obisnuit ele cu idea ca sunt in al loc si s-au apucat de cercetat. Dupaia am mancat ca uamenii umani,la bucatarie, pe scaune, unde au tinut neaparat sa mance si singure. Purceala dupa lume, va dati seama :)


***
Avem de dimineata momentu de intrat la ele in camera. Pe la 9-10. Bine, recunosc, mai inspre 10 decat inspre noo. Da apuc si eu sa ma umanizez,spal dintii fata:)) Fac lapticu. VIne momentu. De la ele se aude ras si voie buna. Intram! Ne intampina cu zambete si MAMAAA! Tataa!! si PA-PA!!!
O duc la oglinda si ii zic:pupa-te! si zice muaah si isi da pusi. Dupa, am facut un group kiss! Pusi intre toti 4! Iubire iubituare maxima ce mai.

Intreb: Vrei lapte? si aud: te-te Daa! concluzie: tete inseamana laptee. Uraa! cresc pufoaicele! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire