marți, 27 septembrie 2011

Puficele sunt cele mai cuminti afara..Le place, se uita, admira cainii cainesti, fac ham ca ei, dorm. Ieri la gustare pana sa preapar iaurtu cu banana am sucit calutu si erau fix in fara lor doi caini pufosi care se jucau si latrau.Daca nu s-au pus ambele pe un raas! daca se prind ca fac papa incep sa ma latre. Si atunci sunt nevoita sa le cant refrenu "Cine latra, e un caine rau, e un caine raaau!". Asa ca ieri am avut DogTv, si deabia am putut sa le dau lgritele in gura de ras..


Ce frumoasa e iubinizarea din patu mare !Se catzera pe mine, ma inghiontesc, uneori Ilinca isi ia destu in gura si pune capu pe pieptu meu, Mara ma scarpina la alunita, imi baga mana in nas. Sunt cea mai smechera jeakarie pentru ele! Sa nu uitam insa de telefon, telicomanda, cutia cu servetele + firele de prelungitor sunt BEST TOYS EVER!!io nu stu de ce mai dam banii pe altele.
Io dau azi prima uara chiftelute de pui de piept cu legume facute la cuptor:) Mai am separat si niste cartof dulce cu cartof normal piureiat sa fie dc nu le plac.Ah si budinca de spanac de ieri. Cre ca le dau chiftele dealea si in mana gen biscuite. Sunt tare sanatoase ca am pus cartof, morcov, cartof dulce, ceapa, ust, pui de piept.Si galb. Sper sa le placa.


Evident am pastrat putina mixtura si pt mine, am pus sare si le-am prajit! MUAMA CE BUNE!!


Azi Mara a facut 38.8 si nu stu de ce! am dat ibalgin si pus supozitor cu diclogestic, sa vad acu cand se scoala sper sa nu mai aibe.


A trebuit sa dorm cu ele in camera ca taticu a sforait super gruaznic. Si am desfacut canapeluta minune cu okii carpiti pe intuneric. Mara se tanguia asa parca in somn..Bine ca nu mi-a dat pin cap sa o iau in brate ca incepea shoul. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire