marți, 13 decembrie 2011

Am fost la luminiteee

Da, in sfarsit am ajuns in IOR pe aleea cu targu de iarna si cu luminitele. Era destul de aglomerat, dar fetele au fost cumintele.


Oamenii umani si-au luat vin fiert:) Baut destul de rapid pe o alee mica sa nu inceapa concertu, dupaia le-am dus pe la mosii si sania, si figurinele de luminite. Muaama ce le-a mai placut! Maruta vazuse un copilas cu o punga de pufuleti, si ce credeti? direect sa imi dea drumu la mana (ea care e fricuasa) sa se arunce in pufuletii lu ala. Am primit si noi unu si am luat-o in alta directie sa nu inceapa cersetoria aia grava.


Le-am luat si lor turta dulce, miam era buna, sa vezi ce mai cereaau vai! 


E si pe drumu de intors..incepe de ce ne e noo mai gruaza: criza la dublu! Da dragii mei, au inceput sa latre amandoua!! O iau pe Ilinca, Mara sa lesine de latrat, o pun pe Link o iau pe Mara, aialanta incepuse! Mai mergem (in mare viteza) si zic ca eu nu mai suport, hai sa le luam pe amandoua, tati pe Maruta Grasuta eu pe Ilinca. As, ce credeti le-am pacalit?Nooo Mara urla si intindea mainile spre mine. Ba mai rau, se si arcuia!! Pufescu abia mai putea sa tie fata si calutu cu o mana!


Amandoi simteam stresu ala cum urca, urca..si pan la urma titicu titone a zis ca el da militaria jos din pod! Gata domne ce e asta nu se puate. O sa stati in carut frumos pana acasa nu va putem duce in brate! Le-a zis asa pe ton ferm. Le-am legat in curele (cu arcuieli, si urleteee) si nu va zic ca cum am terminat de prins curelele si mergem noi AU TACUT! amandoua. Beneficiam de liniste la dublu. Ah, viata era din nou frumoasa.


Deja nu mai cautam explicatii pt crizele astea, asta e sunt bebei, mai si plang, cine sti s-or fi plictisinizat, ca de frig erau bine infofolite..Foame nici atat ca mancasera iaurt si turta dulce.


Mama mereu cauta ea explicatiuni si zice ca au ele un disconfort, ca nu degeaba urla asa! Da criza deasta la dublu de muult nu mai avuseram. Nici nu imi era dor.


Mai fac ele cateo criza da numa un caine nu doi sa te faca prastie! Domne tre sa fim fermi ca nu se poate alfel. Orcum am zis ca deacu plimbarile astea tre mai scurte si mai aproape de casa. Trebea luata masheena. Mai mergem acolo deabia asteptez!!! Cu masina ca sa nu sufere astea sa ne latre.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire