joi, 6 octombrie 2011

6 oct suntem unspeluniste+pneumonie+diaree

Suntem si noi de azi Unspeluniste..ce trece vremea. Sa va zic cum si cu ce sarbatorim? Cu o pneumonie interstitiala:( Luam antibiotic, ambroxol, zyrtec. A, si diaree. Bine ca nu vomita, ca sa vedem si partea pozitiva. Luam deci pe langa tortul antementionat pt pneumonie si niste suc cu hidrasec si smecta.

E usor frate cu gemeni, da cu dinaia sanatosi, cu dinastia bolnavi te duci cu capu creerilor! Acu am realizat si eu cat de usor e de fapt si ca nu am nici o triaba cu ele cand sunt sanatuase si fericite..Acu da-i si trage cu aerosoli si tratament de tri ori pe zi.

Sa va mai povestesc una tragi-comica. Merg cu Pufi si fetele la Ioana mamica cu baietii gemeni sa imi imprumute aparatu de aerosoli. Pt ca nu ii merge interfonu zice ca ne arunca cheile ca sa deschidem noi. Nu va zic ca ii cad cheile fix lu Ilinca in cap?!!! Desi m-am ferit, si ea a aruncat cu oaresce bolta. Are un cucui, si putin zgariat, deci nu e mare treaba.

Hai ca m-am vaitat. of.



Acu la pranz am si uitat sa le fac aerosoli ca m-am luat asa cu altele..Antib ala e mult de dat 5ml o seringa deaia plina.Am reusit sa le dau, si vad ca merge. Bea Ilinca la apa de zici ce-i asta, o fi normal? Probabil pentru ca ieri nu a papat acu cere organismu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire