duminică, 30 octombrie 2011

S-a schimbat oraa

Eu sunt muarta de somn, ca mi s-au dereglat puficele de la schimbatu orei :( S-au sculat la 8 si cevaaaa. Of! 
Si dupa pe la 11 am iesit cu calutu si am mers muult. Ilinca adormise in carut si cu Mara a trebuit sa merg de manute, ca am fost cu baietii gemeni si ce ea sa nu mearga pe jos? Si se tot tinea dupa aia (aia au un an juma si merg) si ma cocosa pe mine.


Dupa ce am pus-o la carut a adormit instant. Da sorpresa-s-a sculat Ilinca. Acu la 14 30 le-am mamaliginizat si le-am depus in pat ca sunt rupte. Dupamasa avem playdate cu gemenii baieti sa vedem daca se-nfiripa..Sper ca nu vro raciala :( Da sunt sanatosi am vazut. Sunt asa haiosi ca dau pusi la comanda si le pupa pe feteeee!


De doo zile am inceput sa le scoatem dimi pe la 11si in loc de 16-17. Ca e frig seara rau si se si intuneca repede. Asa e mai ok. Sper sa imi si iasa sa le dau papa cum venim acasa. Asta presupune sa o si am facuta:) Ata ete tre sa gatex searaa. Da e mai bine ca ieri de ex am incercat (fara succes) sa adorm si eu ..da nu a fost chip. Mancasem cola. 


Azi insa le-am dat o mamaliga si dupaia o sa iesim la playdate si le mai indop pacolo cu ceva.


Tot de doo trei zile am reinceput sa le pun pe olita. In prima zi au facut cisi. Da-i cu aplauze, ovatii, bisuri. A doua zi urla Ilincaaa..Mara a stat da nu a facut nimica. of.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire