vineri, 4 noiembrie 2011

Azi Puficele s-au distrat in toata casa!

Maaam ce distractie a fost azi in gemenie! Azi tati a fost plecat la servici, am profitat si am facut corat bine in hol si bucatarie. Si ghiciti ce! Am lasat Puficele sa se preumble pe unde vor ele!


Incepuse Ilincuta cu niste ture deabusilea peste tot, radea de se prapadea , sor-sa dupa ea, se fugareau se opreau si radeau una de alta fata in fata! Le-am pus si niste scule la indemana gen lingurite, spatule de plastic..Se catzarau pe scaun sa se sprijine sa stea in picioare, impingeau scaunu de plastic ca un premergator!


Am fost si in baie (eu aveam de intins ceva rufe) si m-au urmarit. Mara a inceput sa zica ba-ba ca asa zicem la baia-''baie baie" . Le-am urcat in cada goala sa se distrifice pacolo, au tipat de bucurie, au tras periile in jos..


S-au dus si in dormitor, au agatat suzi sa o molfaie-Mara si Ilinca o sticluta de plastic , dupa cand am iesit eu s-au tinut evident dupa mine orunde am mers. Linca a trecut de la blat la scaun singura si ERA CEVA DISTANTA. Se pare ca isi face curaj incet incet!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire