miercuri, 14 decembrie 2011

Maruta s-a urcat singura pe canapea

Plezne inima in mine de mandrie materna! Azi le-am dus putin in dormitor sa aerisesc sufrageria si le-am lasat acolo sa se joace.Am stat cu ele eu ne-am jucat, si in joaca asa i-am aratat Marutei cum se pune picioru sa se urce.Am parasit incinta ulterior Pufescu monta carutu in hol. Deodata aude el rasete, chiuieli..Ce o fi?


Intra omu la ele sa vada ce fac, Maruta era sus pe canapeluta, ILinca radea de jos la ea!! Mandra nevoie mare batea din palmeee! Pufi zice: ai lasat tu Maruta pe pat? Io nuuu erau ambele jos! 


Deci Mery Bucury s-a urcaaat singuraa! Ilinca incearca si ea, da nu ajunge inca..e mik.


A, si Mara merge sola cand ii dau drumu la manuta spre canapea. Ilincai doar tre sa ii zic "Hai, singura la canapea!" si isi da drumu. 


Ca firi asa, Mery Bucury e blajina, iubitoare, prudenta si fricuasa. Ilikiki e cu zvac in fund! Ea prima s-a intors pe burta in jur de 4luni (stiu ca era martie, si mergeam la kineto!), tot prima in genunchi a stat la gard, dupa o sapt imediat in picioare. E curajoasa, indrazneata dar si repezita (deh ca mimika!). Cand Mara vrea sa ii fure ce are in mana trage un strigat ofticat si mai rau strange! a invatat sa se apere!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire