marți, 11 octombrie 2011

Puficele fomiste

Puficele au zilele astea pusee de fuame fomistica. Azi au papat pe la 14si. Iesim afara pe la 16 si le dau cate-un biscuvite. Incep sa il rontaie cu mare pofta, il termina rapid. Se uita la mine si incep sa zica mamamaama. Adica ca mai vor. A trebuit sa ma opresc pe o bancuta sa le dau papa mai devreme (piure de mar cu dovl 200gr) nici nu am apucat sa il mai amestec cu banana:))

Si la 6juma a trebuit sa cumpar iaurt - ca nu aveam la mine si au spart si iaurtu 140gr-bine impreuna. Aveam si o banana si am zis hai sa vedem dc mai vor-le dau sa muste, o termina SI PE AIA!
deci se pare ca dupa bolesnite le loveste cu bulimiaaa


Azi ne-a apucat cu iubirea maxima in pat dupa ce am venit de afara si am facut aerosolii! chiuia Ilinca Budinca la maxim! si sorsa se baga in seama si radea si ea.


Le-am surprins pe la pranz cum radeau una la alta, devin din ce in ce mai constiente una de alta si cre ca Pufi are dreptate cand zice ca ele acu isi dau seama ca sunt pe picior de egalitate. Ca ele sunt mici impreuna si la fel si noi suntem aia mari uamenii umani!


Mara zice mamamaama incontinuu, mai zice si alte chestii ca dada didi..tataaa da asta cu mama e la mare moda:)) Ilinca face bravo si Mara da din mana la Pa si zice pe langa:))

1 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Foarte frumos!
Ati reusit sa-mi inveseliti ziua.
Multumesc.
Anca - Mystic

8 noiembrie 2011 la 02:15  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire