sâmbătă, 24 decembrie 2011

De ajun si alte chestii

Azi e ajunul! Vine Mosu la Pufice! Le-am luat si lor un carucior de papusi. Astept sa se sculeze si il dau dupa ce papa gustarea. 


Ieri Ili Budi s-a cam iritat la pasa incepuse sa planga bietu pui puistic! De la piureul de fructe, ca ieri la gustare asta avusera. Le mai dau fructe seara in loc de iaurt sau gris ca daca ele dimi nu mai papa fructe tre sa aiba si o masa. 


Azi am bagat mbs, k nu aveam papa pt ele, ca de obicei MEGA succes! Am facut-o taricica mi s-a parut, pusei iaurt si putina smantana, unt si nitica telemea rasa, pe stratulete. Ce mai arta! Nu mai aveau aer!


Maine mergel la mum de Craciun, am facut minunatul tort Snickers Bounty (a doua oara). E ceva de vis, cu caramelul cu nuca intarit asa, cu crema alba de cioco alba cu cocos si glazura tare de cioco amaruie! De data asta am pus putina gelatina in crema alba sa nu se mai scurga asa. S-a intarit! VIS! 


ia sa vedem ce am mai preparat:
- tort diplomat cu fructe pentru Motaneii Mirelei-maine e zioa lor si merem in vizita
- cozonac dupa reteta Laurei - iese ceva absolut de vis! Am facut doua, primu alaltaieri cu fructe confiate inauntru, da nu l-am impartit in doo, si ieri altu da impartita coca in doo, din care unu cu cacao si nuca si altu tot cu fructe - rotund k nu mai avem forma. Cel cu cacao si nuca este un vis! consistenta este de panetone, se rupe in fasiute, e moale, se topeste in gura!

Din cel cu fructe uscate am dat si la Pufe..sa fi vazut cum isi indesau mainile in el si dupa in gura.


Am tot fost cu mega super noul carut cu lesa! E asa cool sa le imbrac sa le imbarchez in caleasca din CASA! si sa astept la lift si sa le plimbam peste tot. Am fost si in piata, de tri zile tot mergem pe la delfinului intru in mag, ca tot mai era una alta de loat. Azi am luat prima uara autobuzu cu ele! incredibil dar adevarat! bine ca era golas. Pufi Pufescu nu prea vroia, se codea, zicea ca e lume, ca nu avem loc da am reusit! 


Ma gandesc anu trecut pe vremea asta, ce zombie eram de nedormita, cum chiraificau din doo-n trei ore de saream! Erau niste Puficee micutze micutze! pe caiet aicisea la greutati zice ca aveau 4200 si 3000 gr. Of ce sobolanei! Adica astia: 


Mara stanga Ilinca dreapta

Ilincuta Soricuta

Maruta Grasuta
                                                                   
Si in filmulet e facut prin decembrie se vad ele cat de mici erau! costumasele a trebuit sa le cumparam noi, desi aveam o gramada primite, dar TUATE erau mari! cautam marimi gen 45-50, ca ele avusera 44 si 48cm. Nu pot sa zic ca imi e dor de cand erau ele mici bebei, ca atunci nu dormeam, da incet incet dupa 2.5luni au inceput sa doarma pan la 5, pan la 6 am facut o organizare militarizata si sincronizata mai ales and it seems to be working!


Cand le vad acum, cat de active sunt, ca stiu sa faca chestii, sa arate, sa mearga (aproape:D), e cu totu altceva. Fiecare zi e o surpriza. Ieri de exemplu o intrebam pe Mery Bucury care e burta? care e buricu? unde e titi? Si dupa ce a aratat si burta si buricu meu, ridicandu-mi tricoul a aratat si la titi si a si zis TITI:D haha ce tare nu mi-a venit sa cred!


Tot incerc sa le invat sa zica papuc, da nu le iese decat "pa"- restu de "puc" nu iese:D


Se pare ca vom mai primi cadou de la alt Mos! O masinuta dinaia de impins si o chestie de lemn! cat de tare! Eu ma tot gandeam si as fi vrut o masina de impins da nu aveam de un sa dau eu 1mil ca cam atata sunt:) Iar alea de lemn cu sarme sunt super tari, ca sunt solide si misca ei bile pe sarme si mesteruiesc.


Cam atata, ma duc sa pregat ca vine mosu!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire