luni, 19 decembrie 2011

Mos Craciun exista!

Mos Craciun exista! A venit la Pufice azi cu un carut nou nout, exact cum ne doream!

Dar sa vedem pe larg cum a inceput totul!
Cam acum sa zicem trei saptamani, Bertoni al nostru s-a cam desprins la maner, nu atat cat sa se rupa, dar cat sa nu mai poti apasa pe el sa ridici la borduri sa urci. Si Fetele sunt greute acuma, plus haine, plus geanta..De fapt ridicam amandoi de el sa urcam bordura: unu de la maner unu din parti. 

Am inceput sa ma uit pe okazii, poate gasim ceva la pret bun. Facand calculele de bani de pe decembrie am zis ca putem sa cam 3-350 lei pe unu second. Mama ne-a dat 300 deci aveam si mai puneam putin. Cam dezamagita de okazii-eu vroiam ca trenu (ca sa incap in magazin) da gaseam doar de calitatea lu Bertoni. Si tare as fi vrut mai sport asa, sa fie usor, si sa se faca mic. Citesc un anunt al unui nene care zice ca aduce orce din UK si ca sa ma uit eu in ebay.co.uk sa ii zic ce vreau si el imi face un pret. 

Aici incepe - am descoperit ce imi doream: ca cartea se inchide, e ca trenu, e usor de 13kg max, ce mai vis ! Pe ebay fiind cu licitatie nu prea imi dadeam seama de la ce pret se ajunge, da un feeling imi zicea ca ma pot incadra! O necunoscuta mai era cat costa trasportu. Mi-ar fi trebuit o persoana care locuie intr-o tara dinasta sa liciteze sa il ia si sa il trimita. Eh..dau mail la ala cu ce vreau eu si pac imi raspunde- da iti aduc un dinala,costa 550! Adica muult mai mult decat vroiam eu si puteam sa dau. 

M-am dezamagit! Simteam ca e o solutie undeva dar ca nu o vad eu, ca e o piedica..Ce stiam era ca clar il vreau pe ala! Ajunsesem sa ma rog si sa il visez nuaptea! 

Pana cand dragii Mosului..a venit MOS CRACIUN! O fata care ma citeste (scrisesem despre asta aici fiind asa amarata ca nu stiu ce sa fac) si ma stie de pe forum imi scrie ca vrea sa ma ajute! Era din Olanda. Am zis ca nu se poate, ca e incredibil ! ba mai mult, a zis ca vrea sa plateasca transportul! 

Am inceput trei zile sa caut carutu dorit pe siteuri de anunturi din Olanda. (am invatat si ceva olandeza de nevoie, in rest noroc cu google translate) Vestea trista era ca dinala cum vreau la SH nu era!! decat dinalea mai mari ca trenu! of of ! preturile erau bune. Ajung sa ma uit si pe siteuri cu caluturi noi. Si il gasesc pe EL 
http://www.kinderwagen.nl/tweelingwagens/kids-river-tandem.html

Pretul era 99e da am zis frate , e nou! daca iau SH si de la mama naibii si e si prost? hai mai bine mai pun niste bani si iau nou nout!! Plus ca la asta fata de altele scaunu din fata se da putin pe spate! 

Si asa se face ca Puficele vor avea caleasca noua si care incape in magazin! In acest moment Pufescu e la Atlassib sa il ia. Pun si poze imediat ce il desfac! ma simt ca un copil care a primit el cadou :))

Mos Craciune, Iti multumim pentru ca ne-ai ajutat! Catalina esti un inger bun si fie ca Dumnezeu sa te ajute si sa iti dea sanatate, noroc, bunastare si multa iubire!


UPDATE: gata ne-am jucat cu el sa invatam cum se desface si cum se face, e ceva de visu imaginatiei: suuper usor de impufat si depufat. Si sa va zic cireasa dupa cake: INCAPE IN LIFT. Deschis, cu copii si un om uman langa!!!  imi vine sa plang de fericire. Este calutu ideal pentru gemeni peste 6luni !


Acu parca vad ca va ploua cateva zile bune ca sa nu putem noi iesi cu el!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire