duminică, 25 decembrie 2011

Mos Craciun ne-a mai adus ceva!

Da! O Pufica mergareata! Pe cine nu banuiam evident: pe Mara! zici ca a prins aripi. Deodata asa cum nu credeam. Se misca cu atata lejeritate cu o painica in mana : de la pat la scaun, de la masa la scaun, de la pat la comoda cu tv-ul si tot asa! Si cu chiuieli maxime!




Azi am avut the Perfect Christmas! Am fost la madre, stat la masa, jucat cu puficele. Ele au fost asa de cuminti! nici un scancet, nici un urlet! Au stat la mega maxima cersetorie, la orice oricine. 
Ili budi prima miscare s-a dus la birou unde erau puse preparatele a dat cu mana si a nimerit doar tri felii de paine..A trebuit sa ii smulg din mana si sa ii las una, ca isi indesa fata de zici ca nu mai mancase de alaltaieri. Maruta a vazut scena si prinzandu-se ca e de potol a inceput sa tipe ca doreste si ea. 
Sta in piciorenie si infulecaa

Sa manc tot ca acu vine Mery Bucury sa imi fure imbucatura!
Stai linistita Lincuto ca am si eu painica!
A fost un pranz tare bun, si nu vorbesc de mancare- care evident a fost bunaaa, ci de atmosfera: puii astia mici si angelistici ne lumineaza fiecare minut cu zambetele si chiuiturile lor! 
Craciunitele mele


Si-au bagat mainile in piure, in sfecla..ar fi vrut ele si carnita si sarmalute, da nu le-am dat! Au avut voe piure, salata de sfecla (cam singurele chestii legale dupa masa) si in rest paine (furata :D) biscuiti, borcan nestle. Si ho ca e suficient!!


Tati tine Pufele mami da papiga

Cu bunica

Cu mama si Unkiu Andrei
Tortachele meu Snickers Bounty a reavut succes ca la zioa lu Andrei, e baton de ciucalinizare de-a dreptu nu gluma!


A, si o surpriza placut a fost ca mum mi-a gasit niste scrisori de i le scrisesem ei de la Sinaia in 89 si din Ardeal (sat Varsag) cand am fost cu tataie tot pe-atunci. Tata traia, aveam 10 ani...eram micaaa si scriam frumos. Acu scriu urat si sunt mare-big fas:D. O fraza retinuta a fost (of tre sa le iau sa le scanez NEAPARAT!): "Azi am fost la broaste. Au luat 6, au operat 2". Si alta: "De ce nu ne scrii? Sa ne scrii?" Semnat: Raluca din Varsag. Zici ca e nume de printesa a manelelelor, ma jur! haha..Cand fac rost de ele tre sa le pun aicisea scanate sa radem cu totii! 
Cu bunica

2 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

Salut!
TE citesc de mult, inca de pe forum de la desprecopii.ro.
In primul rand: Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de printesele voastre care sunt niste superbitati!
In al doi-lea rand: Da-mi te rog reteta de la tortul asta mega-fantastic, mi-ai facut o pofta nebuna!!! arata foarte bine!
Sanatate multa si la multe postari!

9 ianuarie 2012 la 01:18  
Blogger ralucina a spus...

Buna!

Uite reteta asta e http://www.iria.ro/dulce/torturi/tort-snickers-bounty/

Cu mentiunea ca in crema alba am adaugat juma de plic de gelatina ca sa nu mai fie moale.
Succes si merci ca ne citesti!

9 ianuarie 2012 la 06:33  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire