joi, 31 mai 2012

Intalniri cu gemeni si amintiri din tinerete

Ah ce zi plina de evenimenteee! sunt rupta frate de picioare. Iesiram de doo ori. Bine cam asa e mereu cu iesitu: una scurta una lunga


Azi am fost prima oara la mum dimi. Dimineata-vorba vine ca ne-am denaturat de tot. M-am sculat la 10.40?!! Can m-am uitat la ceas nu mi-a venit sa cred..Si ma programasem aseara sa ma scol la noo juma. Am sarit, am tipat si la costica..Puficele pufoase nu aveau treaba..se auzeau cum 'discuta'.


Can sa plecam pe usa, pac da cu ploaia! UUF! Astia cu vremea lor de nici nu stii ce sa faci si cum sa te imbraci! Am sunat la mum hai ca venim ca tot suntem all dressed up and nowhere to go! Binenteles ca se face super soare, da?! Legile lu Murphy. Merem totusi putin intr-un parculete pe lg cu masina peaici.


Ilinca e de un alpinizm extrem..sa se catere ea, si vrea singura, si pe chestii dealea de copii mari. Maruta o arde cu baieteii. Se duce in mijlocu lor, se uita la masinile lor. Nu pune mana, se uita de la distanta. Doar daca unu mai amabil ii ofera ia. Da sunt destul de rari. Majoritatea sunt violenti. Azi unu a impins-o pe link.Asa degeaba. Ea doar statea acolo. Nu vroia sa ii ia ceva..Sincer nu inteleg accesele astea. Eu nu am vazut la ale mele asa ceva, asa din senin sa impinga sa loveasca. Aaa, ca se bat intre ele pe cate-o jucarie inteleg, ca Ili e cea hrapareata si ii fura Marutei tot ce are in mana ca deodata a devenit super interesant..Si aia reactioneaza. Da asa din senin? ce o fi?


Si ieri unu, in chestia aia rotativa,statea Ilincuta regulamentar pe bancuta, in chilluire. Vine ala, hai ia mana, hai ca io imping..si o impingea. Insa mi-a placut de tati lui-l-a luat deacolo. Fara discutii. Ca mama il mai averitizase ca daca mai loveste il ia acasa. Da titicu pac l-a luat si hai. Ei, asa da. Multi nu sunt asa fermi. Si pan la urma si asta conteaza mult. 


Dar sa revenim. Pufoaicele au papat pe scaunele de bucatarie, le-a dat bunica. Am lasat-o singura sa se descurce. Mare fas, ca la masa e o bucurie si o fericire. Cand vezi ca deschid gurile ca puii aia..Azi am avut legume cu pui la cuptor. Le-am pus pe toate in cratita cartofi, ciup, ceapa, morcov pui de piept sa scada in depresie. A iesit suuuper bun, s-au ingemanat aromele, a iesit moale..miam. Mara azi a servit si cateva furculite de salata de vrz.


Am ajuns cu ele la doo si acas si sorpresa sorprendente! NU au vrut sa se patucinizeze. Adica le-am depusnoi acolosea, dar ILi a inceput sa latre..Am stat cu ele pe canapea. Am adus inghe de casa si am papat eu si le dadeam si lor. Dupa ce am terminat-o le-am dat lor caserola si lingurita si se faceau ca isi dau papa de la una la alta!! erau asa dulci, incredibil ce frumos se jucau. Erau si obosite, da nu vroiau neam sa doarma.


Asa ca la orele 17 am ridicat ancora si am zis hai afara..Afara ne-am gemenit! Ne-am vazut cu niste pufulete de 4lunite rotunjoare si rozalii ! si cu o pereche baiat fetita super dulci! As mai fi stat eu de povesti, barfe..da de unde ca micile mele fugarete aveau chef de plimbare. De unde frate asa energie maceacas?! ca nu dormisera? 


Mery Bucury s-a extremizat dpdv alpinistic, vroia pe un pod dinala inalt si suspendat, pe care eu, chevre grande nu puteam sa ma suiez..Ei si da-i escandalo! degiaba tot incercam sa o ghidez spre alpinizmu mai mic.


M-am intalnit si cu o fosta colega de Vdf, cu cupii dupa ea! LA ea am fost acasa cand deabia ma maritasem cu dl Pufescu. Si avea pe fetita mica, cam un an. Ei, au ajuns acasa si au pus-o pe canapea lg mine. Statea cuminte, nemiscata. Nu tipa, nu se agita, nu vroia sa se joace. Doar statea in chilluire. Imi amintesc exact ce am gandit ca si cum ar fi fost ieri: oo, asa vreau si eu un copil sa am! Exact modelu asta! cuminte si neurlator. 


Can imi zicea si mie pe vremuri sa fac copil raspundeam : aaah nu fac eu urlator sa ma tipe pe mine?!! nuuu


Si am facut DOI! bine, ne urlatori si dresati la maxim prin puterea fricii ca cum ma descurc eu cu doi. Dar si asa, avem si crize la dublu, avem si plansete, se mai si agatza de mine. Dar bine ca nu e des. Ca nu stu ce faceam.


No, atata despre azi draga blogule. Sunt ff obosinizata.


Maine e 1 iunie, La multi ani dragele mele Pufice! Sa va dea Dumnezeu o copilarie fericita, plina de soare, de jucarii, de iubire, de fructe, de banane, de pufuleti, de masinute cu volan, de becuri. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire