marți, 3 aprilie 2012

Maruta Crizuta

De cateva zile-sa fie vro trei, Mery Bucury s-a transformat pe alocuri in Mery Tragedy!


Adica o apuca pe ea asa daca nu faci ca ea, cu latratu! da face ispre! si dupa nimeni si nimica nu ii mai intra in voie! Se enerveaza, se incordeaza, varsa lacrimi si plange si tipa incontinuu! 


Nu aveam ce sa ii facem sa se opreasca. O data a mers cu pusu pe scaun la calculator la melodii de bebe. Alta data nu a mers si am ingnorat-o pana s-a calmat singura.


E asa ciudat, o fi faza cu dintii! Dumnezeu mi-e martor ca eu nu stiu cand le-au aparut dintii fetelor! Mai pipaiam in gura din cand in cand ca sa vad si constatam mirata perluta alba. Da nopti nedormite, urlete, agitatie..N-ai sa vezi!


Asta seara la laptic, il terminase si sukaia in gol. Pufi pana sa vie cu ibricelu..ea deja s-a enervat si s-a pus pe plans. Am dat bibi Ilincutei si nu l-a vrut! E Draci in Curova rau de tot..Nici pusi de nuapte buna nici nimic nu a mai fost.Le-am depus pe amandoua in patucinuri, si MIRACOL! Mara mea a tacut. I-am pus ursuleata pufoasa in brate, invelit cu paturica, intunericime in camera si paaa si nuapte buna! Deci trasei concluziunea ca latra de somn..hm. 


Asteptam si ziua de maine, ca pe ziua de azi singura crizulice fuse asta de seara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire