sâmbătă, 14 aprilie 2012

Evenimente de aprilie la 1 an si 5 lunite

Evenimente in pufarie!


Am dus ieri pufele la mamaie si Andra sa stea cu ele cat facem noi shoppinguiala de Paste. Normal le lom cu noi da am zis ca va fi f aglomerat si mai bine si repede ne descurcam fara. Am facut bine ca era omoru dupa lume evident. Romanu n-are bani domne...
Cainii mei cum am debarcat acolosea, nu au mai avut mama - tata si s-au dus in cercetare, sa se joace cu jucariile Andrei, sa se plimbe, sa se catzere. Nu urlete de despartire, jelanii..Am plecat decolo cu mainile in buzunar si fericiti cum s-ar zice:))


Cik au si papat bine, nu au facut deloc scanal. Cand m-a vazut Mara a venit la mine cu bratele deschiseee! ii fusese dor de mine maa. Deci concluzionez din asta ca nu vor avea pb la gradi. Doamne-ajuta!


***
Ieri am iesit eu sinugra la parculetele cu nisip de langa bloc. Echipati cu sculele corespunzatoare de nisip, era vreme perfecta-cald, soare stralucitor. Le-am depus la nisip au inceput frumos sa il pufeze, mami statea pe banca pe feisbuc, ce mai viata e minunata. Pentru vro 15min. Au inceput apoi sa umble. Mai exact sa se indrepte spre iesire..Si apuca-te sa le fugari. Le-am pacalit sa ne suim intr-o chestie rotitoare unde au gasit niste pietricele, si au inceput sa dea cu alea in fieru ala, zgomot, dixtractie ce mai!


Le-am tras de acolo cand am vazut ca Ilinca se suise sus pe scaun si amenintator se apleca in afara :D


Tot spre iesire trageau. Asa ca am zis: "Fetele mergeti cu mama de manuta si ne plimbam, da trebuie sa ma tineti de mana mereu, ca alfel plecam acasa" Si m-au ascultaaat! am mers frumos de manuta de nu stu cate ori incojuru parcului (bine,nu era mare), soare, frumos..Am mai vazut un cuti cuti, armonie totala.


Tragedia tragica a venit cand a trebuit sa mai si plecam acasa. Sa ma fi vazut cu una la subrat, si cu una tarand-o de mana, ambele urland cu furie ca ele mai vor afara si ca de ce nu mai ne plimbaaaam!


Dupa ce le-am legat (cu greu) in carut hai sa le dau apa. Proasta idee. Aveam doar o canita. Si am dat lu Mara da plangea Link si se intorcea la ea, ii iau lu Mara (care nu mai bea, doar o tinea) incepe aia sa se aplece peste sorsa (Mara e sus in carut, Mica e in fata) sa ii smulga cana. Ambele tipau si trageaau de cana cu mare frenezie. Pan la urma am luat cana discoridiei, am ascuns-o in geanta si haidi sa plecam!


***


Olitzania in Gemenie incepe
Ieri am luat doo oale rosii simple, azi dimi le-am pus. Ili nu a vrut sa stea, a urlat ca din gura de sarpe. La Maruta m-am mai desteptat, si am dat drumu la sene, asa ca am pacalit-o sa stea explicandu-i ca aici se face cisi si kk ca copiii mari. 
Eu le gasesc deja cu kk cand le iau sa le dau lapticu la 9-10, fac cu putin timp inainte banuiesc, asa ca nu stu cum va fi cu facutu de kk la olita dimi. Vine vremea si de facut la oala cu siguranta nu vor merge la facultate cu pampers. Zic si eu :)) 


Scriu la postu asta de dimineata..Am avut si am de facut chestii de mancare-cozonaci, am gresit umplutura la unu mi s-a amestecat cu cocalaul si am facut un cozo maro:)) FF bun a iesit. Ieri am mai pus la pufat alta coca de cozo da ca tuta am ales programu de Gem si nu m-am gandit si eu ca ala incinge prea mult..Si evident pt ca era prea cald totu drojdia nu a mai actionat.Ce sa fac, ce sa fac ma tot gandeam. Aznuapte imi veni idea. Mai fac o maia din ce drojdie cumpar azi si o amestec bine bine cu aluatu anterior. Zis si facut. SI A MERS ! Ytaa ca am idei si bune uneori. Au iesit 5 in total, din care unu depresiv i-l duc lu Andrei, unu mare si fara nimic inauntru lu Luci si cu restu om vedea, mai dam si la Pufoaice. 


Facut si blatu pt tortu Snickers Bounty de dus la tzara, maine urmeaza doar cele doo minunate creme.


Maine la mum o sa duc clatite cu ciuperci la cuptor (in the making acuma, Pufi taie ciapa si ciup), ca tort face ea. Doamne-ajuta sa iasa totu bine cu vizita asta ca am niste filinge negative. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire