duminică, 8 aprilie 2012

Gelozie-n gemenie!

Daaa! e adevarat. 


De la o vreme aparura scene de gelozie. Una sta pe mine plange, se alina si suge degetu. AA! aialanta vrea si ea! da nu sa stea IMPREUNA cu sorela, ci singura, doar ea sa ma aibe pentru ea! Si da-i si impinge sorelina, aia incepe sa tipe si mai rau, nu se mai alina, impingatoarea mai rau se enerveaza ca impinsa nu pleaca..si tot asa!


A, si eu sunt doar una. E flatant in oaresce masura sa vad ca se bat pe mine, dar deja nu mai au loc pe mine calare. Bine, nu se intampla des, ca ele nu sunt genu invatate doar in brate si cu crize de plans daca nu fac ca ele.


Azi la sculatu la dupa somnu de pranz am intrat asa usor la ele si eu si daddy. Maruta era pe burta cu ochii deschisi, asa picotea, deabia se trezea. Ilinca- tot pe burtica, in aceiasi pozitie ca sorela (gemenie maxima!) dormea de-a binelea..
Am iesit si le-am mai lasat. Strange- pentru ca deobicei cum intram li se strica fengshuiu si sar la gard! Probabil de la minunatia asta de vreme ploioasa.


Intram la ele ca Ilinca a dat strigatu, o iau in brate, Mara deja se suparase, ca vroia si ea la mine! Stau pe canapea cu Ilinca in brate, vine si Mara sa ma calare, o impinge pe amaraciunea mica de Ili care plangea tragic, aia incepe si mai rau! 
Fericirea pt Mara a fost cand am luat-o asa in brate lipita de burta mea, cu capu pe sani si s-a lipit bine bine, si a inceput sa suga degetu (semn de confort maxim!).
Mica se tanguia la titicu in brate, Hai sa o luam si pe ea si sa o transferam pe Mara la tati..Ah se linistise Ili, Mara incepuse. Ca la nebuni! Am zis gata vreti afara? la catzelu maro? la copii ? in parc? Le-am captat interesu se pare, s-au calmat si hai la schimbat in sufragerie.


Azi am fost la un parculete de aproape, mic si cu mocheta. S-au flendurit ele frumos peste tot, gasit niste copilasi cu jucarii, s-au uitat nitel, au ras..Am plecat destul de repede ca batea un vant friguros. Acasa mi-au venit cu fuame maxima. Dar MAXIMA!
Dat la ambele un shake din trei capsuni depresive (ultimele..) si 2banane mici si niste iaurt sa inmultim+1lgrita miere. Sug amandoua in iubire cu paiurile de oameni umani. Le place enooorm! De tri zile de cand am capsunile astea bagam doo shakeuri pe zi, si devin din ce in ce  mai rapide. 


Evident nu a fost suficient, dat si o felie de cheesecake cu capsuni cu blat de biscuviti, si apoi si restu de iaurt. S-au unflaat, inveselit si pornit la joaca prin casa. S-au amuzat trantind usa, una pe o parte, una pe alta, si facand cuculbau; apoi Marutza a inceput sa care masuta de activitati prin casa (e noo faza asta, probabil sa ne arate ce mare si puternica e!).


Azi dimi s-au urcat ambele ca doo cucuiete pe scaunu din bucatarie. Si asta nu ar fi nimic, dar Mara o mai si impingea pe Ilinca sa imi stea mie inima..


Cresc atata de repede! Realizez ca mai am in dulap pijamale care CRED ca ii vin Lincii, da cand sa i le pun vad cu stupoare ca sunt MICI ! si deaia pt ca nu avem le purtam acu 3-4z. Noroc ca dimi le schimb in haine de casa si nu tre sa le dam la murdare zilnic. Sa vedem cu tinutele de vara ce om face, sandale avem - primite, rochitze-nu, pantaloni, tricouri ioc. Asa de primavara ne descurcam,avem blugi si rochite si dres si pantofi si o scoatem la capat. Da cu primaverile care se fac veri imediat..cum e in ultima vreme hm..Poate bagam un dragon cand terminam datoria cu nasa. De nu ar veni vara pana atunci.



1 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

imi placeee tot si cum descri totul si ceea ce fac pufoaicele si cateodata imi doresc sa se faca si pufici mei mai marisori sa ma bucur si eu de tot ce relatezi tu mai sus si cateodata mi'ash dori sa ramana asa pitici ca sunt tare dragalasi( nu si cand plang) de la o vreme zambesc tot mai des( fericirea inimi mele, sti tu cum e mai bine) dar oricum pufili tele sunt minunate . sa iti traisca si sa mai postezi pe'aci dastea asa ca ne place sa citim:D luv pt pufili tele si pupici multi.

8 aprilie 2012 la 13:10  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire