joi, 5 aprilie 2012

Azi nu a mers liftu! la URCARE!

Sunt mama eroina! azi am ajuns cu carutu (si cu mum dupa mine). Si SORPRESA! nu mergea liftu! 


Am urcat singura pe scari (stau doar la 8) sa vad daca o fi usa deschisa pe undeva. Aiurea..lucrau la el fix la 8. 


Am coborat inapoi, cu geanta lu mama (ca nu puteam sa o pun pe dna sa urce cu un cupil in brate 8etaje!)  si sa poata pleca si am luat-o pe Ilinca. Nenii reparangii au zis ca dureaza 30min, astea ale mele erau obo si rupte de foame, nu era de stat). Noroc ca s-a dat drumu cand am ajuns eu cu Ili sus. Am parcat-o la desene, si gafaind m-am dus pe scari jos! Bine ca nu am dat in tahicardie. Pe Maruta&carutu le-am dus cu liftu elegant :)) si mum s-a dus spre tramvai ca era rupta..


Dupa 5min ma suna ca nu isi gasea portofelu. Cam in acelasi moment cand ma gandeam ca uite domne a plecat si m-a lasat asa rupta (urcasem de doo ori cate 8et) cu fetele de dezbracat, demancarit..

Da s-a intors si m-a ajutat sa le dam papiga. Azi am avut spanacel piure - din ala dulce cu unt si lapte. Mica la inceput dadea din cap Nu nunu, da dupa ce a pus limbuta i-a placut :) Si cu un borcanel de iaurt de casa. Acu sunt la nani, sunt mega rupte dupa plimbarea si alpinismele deafara. Cre ca iesim si dupamasa ca se anunta wk ploios si imi va parea rau.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire