marți, 24 aprilie 2012

Job description of a twin's mom: Going out

Episodu 2. Dupa multa vreme ce sa-i facem :)


Cu iesitu afara deci. Sa ne imaginam ca sunt singura (cand tati mai are zile de e plecat tuata ziua). 
-Dupa ce sugem lapticele mami pregateste hainute.Pentru ca s-a incalzit frumos, e aproape vara iesim cu dres, rochitele de blugi, bluze cu maneca lunga si pantofi. Toate se aseaza per cetatean pe pat.
-pregatim geanta de atarnat pe carut:  aprovizionam cutia cu biscuiti si verificam apa. De asemenea si nivelu de servetele umede+uscate. 
-punem jucarii in cos carut, o ba (-minge), pusica, tren, masinuta. Ce imi vine la mana.Sculele de nisip. Activitate oaresce inutila pentru ca nu se vor juca cu ele ci vor alerga dupa alte ba, masini, trenuri ale altor copii. Le utilizam deci pentru schimb:))
-ma imbrac si eu si ma fac om uman.
-lom o pufa sa o schimbam de pampersi, o imbracam. Daca Pufica respectiva e agitata si nu sta, se da pe Duck Tv. Traiasca!. Deobicei Maruta draciincurova este agitata la schimbat de kiloti si tre sa o pacal. O data chiar a trebuit sa o tiu cu un genunchi si ca sa am mainile libere sa ii pun pampersu, pt ca se tot sucea. Tre sa fii inventiv ce mai, gemenia nu e pentru orsicine. 
Sau cand o mai schimb pe vruna si sunt atenta sa nu bage mainile in kkutza, aialanta vine si mi se agata de gat de deabia vad ce fac.
- repetam activitatile cu cealalta domnisoara.
- pregatim carutu, si atarn geanta, jucarii tot
- ma incalt si dau cu ruj in timp ce ele se tot frasuie pe langa mine
- imbarcarea in vagoane! gata pornim.
- deacii e mai usor, carutu incape in lift, mergem frumos pan la parc. Ele sunt cuminti, le place sa se uite, urmare pisicile si cainii. 


Ca parc alegem unul cu tapsan, sau gard langa apa, cu alei fara biciclisti. De ex Morarilor/Florilor. Sau sarim dintr-unu in altu!
In Morarilor le-am lasat pe o alee langa lac, era gard, era lata aleea, banci, liniste.
S-ai dus motz la apa si tot ziceau fericite Apaaapapaapaapa! Ma rog, peacolo. Dupa au luat bete de pe jos si se faceau ca scriu cu ele. Stateau destul de intr-un loc, nu cu fugit in directii diferite:))
Scos si baul, s-au jucat putin cu ea, dupa au lasat-o in depresie si tot scrisu cu betele in praf erau de baza. Le-am intrebat daca vor hai sa mergem ca fetele de mana. Le place la nebunie maxima. 
Asa ca o pornesc pe alei cu una de o mana si cu alta de cealalta mana. Carutu ramane la banca parcat. Ma mai uit cu teama inapoi. Ne plimbam putin, ne intoarcem.

Gata alta distractie este impinsu carutului. Il imping de bara din fata si eu stau la manere sa stabilesc directia. Muama daca nu au impins la calutu alaaa!



Am parasit morarilor-cu greu, si urlete la pus in carut (evident..) da le-am ogoit cu cate un biscuvite si promisiunea ferma ca NU mergem acasa, ci in celalalt parc unde iara ne plimbam ca fetele. 


In Florilor la statuie iar pe jos. Au descoperit si pacolo niste scari. Multe. Si am tot urcat cu ele scarile alea. De multe multe multe ori!! Cam obositor, da deh pt ele..Si totu pe un suare frumos, cald, foarte cald:))


In sfarsit le parchez in carut, fara crize! Stergem bine mainile cu servetel ud si dam apa si biscuite. Ele sunt happy obosite si o lom din loc. Pe drum le-am zis ca au fost tare bune si ascultatoare si ca sunt fete cuminti si mami le iubeste. Inainte sa plecam deacas le zisesem ca azi suntem singure si trebuie sa fie bune si ascultatoare si sa nu facem crize pentru ca mami e singura. Ei yta ca m-au ascultat ! dadadaaa!


Acasa ajunsi in fata blocului le scot din calut le duc in holu blocului si le zic haideti repede la lift. Fug repede urc carutu. Ele intre timp se distreaza pe la geamu usilor de bloc si rad una la alta.Las carutu la lift in fara parcat (desi merge si in lift cu ele in carut, da sa nu mai urle cand le RePun.)


Acasa le parchez la pat la desene,scot repede papucii, rochitele, le dau canitele de apa. Sunt incantate sa se odihneasca se pare si o ard cu cana-n gura si in chilluire maxima la sene.
 Fug pana jos sa aduc calutu...Se termina mersu afara, ma simt rupta, obosita, insolata. 

BUT wait! incepe Episodu1 cu masa :))) 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire