miercuri, 18 aprilie 2012

De Paste la tara

Dap, a trecut si Pastele. Cam cu evenimente neplanificate si altele date peste cap. Overall a fost bine. 


Ma bucur mult ca am reusit luni sa mergem la tara, am prins unica zi cu soare si caldura, ca in rest au tinut-o astia numa intr-o ploaie, vant, urat. UF!


Le-a placut maxim la tara! sa le fi vazut cat de incantate cercetau curtea, fugareau gainile gainstice! Alea disperate se ascundeau prin toate cotloanele. Insa organizat, in gasca nu separat. Fratia gainilor exista. 


Era si un gard de plasa care separa de vecin. Vecinu care are doi caini mici care au facut 4 ciculini mici si pufosi. Ale mele doar la gard stateau agatate, sa se uite la puisori! aia latrau la ele, ele radeau..


Si terenu fiind mai denivelat mai cadeau, se mai sculau..Stateam numa cu teama da se pare ca am invatat sa traiesc cu ea :D


Am si papat, ele macaroane cu dovle de acasa. Oamenii umani au bagat mici, pui la gratar (din cel sportiv..) si unii din ei - nu eu corba de miel.Pui le-am dat si lor fasiutze si mai bagau in gura, mai dadeau pe jos-erau deja mancate. Era cam 14.30 si ora lor de somn..Ce sa fac? Mersei cu ele in camera cu pat, era si tv. Pus pe duk, la sene adica si le-am scos pantofii, bluzele si pantalonii ca sa fie Marutele si Ilincutele comode. As..ce sa stea ele la nani?! S-au pufat de doo trei ori pe perna, au supt niste deget si haidi sa cerceteze zona. Am luat eu de pe jos chestiile potentiale de rupt/spart/stricat..


Usa are geam si perdea,asa ca am iesit lasandu-le la sene. Mai arunc un oki: 
- Ilinca scormonea in soba
- Maruta era ca regina in capu patului la desene
- se plimbau prin camera
- Ilinca a aruncat niste sosete si niste haine de pe un fotoliu
- dupa care s-a urcat pe el si a stat in boerie
- Maruta a luat de pe masa cu tv de jos flacoanele de sampon, crema..si le-a imprastiat pin casa
- Ilinca pufa nisipu luat din soba pe jos imprastiindu-l constiincios
- amandoua se urcau cand in pat, cand se dadeau jos
- au atentat la florile de plastic din vazele care erau puse prea jos


Eu mai intram la ele, mai reparam stricaciunile, mai stergeam o manuta, mai storceam un muc..Nu au pus evident geana pe geana desi o ardea inspre orele 16


Gata le-am schimbat, imbracat si hai in curte sa ne pregatim asa usor de plecare. Au luat-o prin gradina cu lalele, Maruta pana pe dupa casa unde a gasit o PISICA! a inceput fugarirea ei, aia insa nu prea fugea da nici mana nu a reusit sa puie pe ea. Ilinca zicea fericita si ea:"Pi, pi!"


Ne-am imbarcat, trec 10 min, isi iau degetelu si haidi ca se culca si ale mele! in final! Am ajuns cred in jur de 19 asa, tocma bine. Le-am parcat in chilluire la sene in capu patului, unde s-au relaxat in final (aici nu mai era de cotrobait pe nicaieri, totu era cunoscut) pana la baie baie.


Si iesiram si din tura :)) Mami la calculator si Tati la tv la vreun meci.. URA!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire