miercuri, 28 decembrie 2011

Militaria are si ea rostu ei

Da, militaria ajuta gemenia as putea zice!


Ei de doo zile s-au defectat Puficele :( Of.


De Craciun pt ca fuseram la mum am ajuns acas cu ele la 15 juma pe cand ele normal se culcau cam la doo si. Am zis deh, daca rezista si nu se maraie le culcam mai tarziu . Ingerasele au fost cuminti, s-au pufat nu au marait si am ajuns sa le culcam la 15 juma. La 18 pt ca nu se mai sculau am decis hai sa le despatucinizam.


Pe 26 am fost la Motanei in vizita si pt ca ei sunt pe invers cu programu de slipuire si deh, era si zioa lor am zis hai sa mergem: am ajuns la 12 si si am plecat in jur de 15, le-am culcat pana in 16, toate bune s-au sculat la 17.


Eh dragii miei, vine acu bomba: ieri am zis hai sa revenim la schedullingu' vechi: mancat in jur de 14 si culcat dupe pan la 17. Zis si facut! pus cainii la pat in jur de 14 si dupa masa direct. No , trec 15 min de liniste si se aud urlete jealnice..Ce puteam sa o las pe Ilincuta? ti se rupea inima! Mery s-a sculat si ea. Le-am luat in sufragerie hai sa mai stea cu mine, sa ne jucam sa ne pufam si dupa le-am pus la patut iar. Iar incepe urletu. Las putin, da tot nu taceau. Iar o lom pe Ilinca ca Maruta era cuminte. S-a jucat in pat cu titicu, era destul de somnolenta ..


Cand sa o punem iar la patucin, au inceput AMANDOO concert! ei am zis gata nu se mai puate! nu vreti sa dormiti, gata ne sculam ne punem papucii si ne jucam.


Ziua a decurs fericit ca am zis hai sa mergem cu masina pe la luminite, pe la nasa. Acolo a mers Maruta singura in camere pe toate intinderea, si pe la Andrei pe toot coridoru ala. Mica pt ca o vedea pe Marea a incpeut si ea sa isi dea drumu, mai tinandu-se de sor-sa, mai de ziduri:)) ca cetateanu turmentat. 


Am ajuns acas in jur de 19 si tocma bine sa ne apucam de baie baie, ca erau (dah evident adormite si marainizate). Cam la 20 si le-am culcat. 


Ei, si azi dimi la 8 Ilinca latraaa latraa..de parca o mucsase ceva! Ele care se sculau la 9-10! vaai! Daia zic ca Militaria e best dog ever frate, tre respectata cu pretu vietii! gata deacu nu mai stric eu ordinea si programu fratie, asta tre respectata ca crezu, ca Biblia! E lege! 


Sper sa le reglez. Am in plan azi sa iesim cu lesa ca sa ia aer, e o zi frumoasa. Poate merem la un parculete de pin jur sa vedem cum merge Mery Bucury:D!


Dau papiga tot la 14 si dupa Doamne ajuta sa duarma!
imi amintesc ca prin vara Ili budi avea zvac in kur si nu dormea decat leganata in carut-a tinut-o vro saptamana...

1 comentarii:

Anonymous Anonim a spus...

hehe...tata mereu zicea, cand eram mica si faceam rele: lasa ca dau ei militaria jos din pod!
mereu m-am intrebat ce e aceea militarie si o luunga perioada am planuit sa ma urc in pod si sa vad militaria:)))
Monas pupa fetele mergarete

28 decembrie 2011 la 09:04  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire