duminică, 29 ianuarie 2012

Primul cosleeping in gemenie

Ei dragii mei a venit si noaptea in care a trebuit datorita unor motive in care acu nu intru sa Co-Slipuiesc cu Puficele Maruta si Ilincuta.


Mai precis la 20.30 le-am culcat ca de obicei: baie, papa, nani, stins lumina, iesit bine pa.


Ora 23si a venit si am patruns in incinta. Orbecaind, la lumina telefonului am desfacut canapeaua, pus cearceafurile, dezbracat subsemnata si da-i sa dormi. In timpu operatiei de mai sus, au dormit lemn, nimic nu se auzea. Eu eram speriata rau ca poate se trezesc, si ca ce ma fac eu?? 


Gandurile imi dadeau tarcoale pe ici pe colo, venind si plecand ca pasarile vara..nu puteam sa adorm.Si canapeaua aia nu prea e cine stie ce pt dormit si daia.Pac imi vine cisuu. VAI ! am iesit, cand am intrat inapoi Ilincuta trase un partz, se suci pe o parte, pe alta..A inceput sa mormaie, sa se tanguifice usor, se auzea sukaiala de finger. Am ingnorat. 


Pac a sarit la gard. Se itzea capu. M-a vazut era clar. Am zis soptit printre dinti: Ilincuta acu facem nani! Nimic. Amarata a inceput sa se tanguie la gard..NU AM REZISTAT! si am luat puiu asta mic puistic langa mine!!!


Mi-am zis cu incredere ca nu are cum sa se invete dupa doar o noapte de dormit cu mine..


Asa bine era sa ii simt trupu cald pe mana mea, fata ei langa fata mea! Sublim! Ne-am iubinizat noi, se linistise, i-am dat si bibi cu apa, se auzea sukaiala de finger. Clar era pe calea adormirii. Ma intorc cu spatile la ea, a stat tot asa cuminte, adormind in final. Langa mineeee!
In timpu asta Mara dormea, nu s-a prins de asa marlanie: sorelina dormea cu mama si ea NU!


Mai vine timpu pt cisu nr 2..Normal ca am zis hait e momentu sa incerc sa pun Ilincania in patutz. Hah - a tras un super strigat de lupta, de a sarit si Maruta la gard si au inceput latraciunea la dublu. 


Am zis haideti cu mami in pat..Pana sa isi gaseasca pozitii m-au super calarit. Le-am pus la margine spre perete si eu pe o mukie langa ele. 


S-a mai pufat si Maruta cu mine ba pe fata, ba pe spate ba cu bibi, ba cu fingeru pana am cazut tuate late.


A fost un semi somn asa, parca nu am putut dormi complet 100%. Salteaua era f mica de la sol, pb cu cazutu din pat deci nu erau. Da a nimerit odata Maruta cu capu pe langa perete si a tras signal..scuala-te trage-o din gaura langa tine.

Altadata Ili vroia EA langa mine si s-a urcat pe Mara ca sa aibe acces..Ce mai pufificare maximaaaa..



Incet, incet zorile veneau si eu parca adormeam doar 5minute dupa ma sculam brusc de grija sa nu patzeasca ele ceva sau sa nu cada cu capu iar pe covor :D


Ma uitai la cias era 7juma. OO nu nu tre sa ne sculam acu..Mai tre sa dormim, am zis eu trupelor gemene din pat care se misculau cu speranta. M-am si intors cu spatele la ele. S-au mai invartit putin si au adormit iara. URA. 
Am mai bagat vro doo ore impreuna nemiscate. Cam astea au fost de fapt orele legate.


CONCLUZIUNILE..
- foarte frumos cu slipuitu impreuna, da nu si daca ai de gand sa dormi. Asa de iubire merge si e frumoos, si e tandrete maxima sa vezi cum adoarme langa tine. Mai ales cu doo puie (ca sa fie cinstit) e greu.
- nu s-au odihnit bine nici ele..saracele azi a trebuit sa le culc la 13si in loc de 14si ca de obicei ca erau maraificate..of
- ma felicit si acuma ca au invatat ingerasele astea bune si cuminti sa adoarma singure, sa nu depinda de cineva la somn.
- admir profund mamicile care practica metoda, bravo.


Ca toate chestiile legate de mamicie: unele lucruri ni se potrivesc, unele nu ni se potrivesc. Asta nu inseamna ca e gresit sau ca e corect cum fac eu sau cum fac altii: este doar cea mai buna metoda care merge la noi/la altii. 


Tind sa cred totusi ca in gemenie e mai bine sa se invete singurei. Da acum-ce a mers la mine, la altii poate nu se potriveste.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire