duminică, 1 ianuarie 2012

La multi ani 2012

Ce ne dorim?
- sa fie Puficele sanatoase
- sa fie mult mai bine decat ma astept cu serviciu cand ma intorc in noiembrie
- sa slabesc :)


Ieri am gatit cam gatit tuata ziua: salata de boeuf, tort, friptura umpluta cu ciuperci si ciapa la cuptor. Salata e cam mare taiata - trebuia sa fi facut chirurgie pe mazare cartofi si restu..
A, am facut evident si TORT: de data asta o inventie combinatorica din mai multe retete: blatul de la tort pufos si cremos, mousse cioco de la cel cu tri cioco si mousse portocale de la altu + jeleu portoc pt decor. Combinatia e sublima! se stie ca ciocolata cu portocalele merg, si am zis deh sa fiu inventiva. Bine ca am impartit combinatia de la blat in doo-trebea sa fac doo straturi. Prima am scos-o eu ok din cuptor, da am pus-o pe aragaz uitand ca am un ochi aprins! a inceput  sa miruasa intr-un mare fel (yak) si fiind subtirel blatu s-a carbonizat pe o parte! am avut asa deci doar un strat.




Anu asta a fost taare fericit si cu muulte evenimente! a fost primu din viata Puficelor! De revelion anu trecut imi amintesc ca aveau o lunita, si Pufi a lucrat, am fost eu cu ele. Si la 12 noaptea eram cu ele pe canapea ele maraiau, le dadeam laptic..Deh erau fresh babies care se sculau la 3h, noi eram zombie pe langa ele! 


A trecut tare repede anu asta..si cam banui ca si 2012 tot asa repede va trece! Am sa iau fiecare zi in parte in speranta ca fiecare moment va trece mai putin repede si o sa apucam sa ne bucuram de el.


Ilincuta a inceput si ea de ieri sa mearga! da! Deci una de Craciun una de Revelion ce mai! mergea ieri prin dormitor teleghidata cu mainile in fata si cum ajungea la punct fix sa se sprijine zicea un "ahaaa" de multumire si satisfactie!
Teleghidina e numele ei acuma:D


Maine mergem la mum, imi e cam teama sa nu se deregleze ieri! of..Ca i-am zis sa aleaga cand vrea sa venim: intre 11-14max sau dupa 17. Ca ceee ca cum sa venim asa scurt ca ce ii fac ei program! de ce nu pua sa inteleaga frateee??? Am facut ''greseala'' sa ii zic ca s-au dereglat pe 25-26 ca le-am culcat la pranz la 16 si s-a simtit vinovata si a contracarat conform tacticii atacu e cea mai buna aparare! Ca ce atata sa doarma domne? ca orcum o sa isi scoata somnu asta! ca noi suntem niste nesimtiti ca avem pretentia si dormim mult de dimineata pana la 10! ca cine a mai auzit sa se trezeasca copii la 10-11? Pai io ce sa le fac daca asa se scuala? sa ma duc sa le trezezc eu?! 


Are frate niste pretentii niste idei de iti vine rau! Ei, si cand am cedat eu (cel mai destept cedeaza) si am intrebat bine domne cand vrei tu sa venim?  A zis ca la 11! O sa ne ducem deci la 11 si om sta pana cand se poate..Sper sa le culc la un 15si max sa nu le mai dereglez ca ma impucs!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire