luni, 9 ianuarie 2012

Plimbarici cu Pufele mergarete

Aaah in sfarsit nu mai ploo! ura! Si ieri si azi am iesit cu tati cu fetele cu carutu!

Mara e mare smechera cu mersu ii place la nebunie! nu va zic ca eu o tiu de manuta si ea imi lasa mana ca nu vrea cu mama vrea singura sa mearga! capat si eu curaj ca vad ca merge asa bine si nu mai e pericol de cazut in nas mereu. Ili merge de manuta sau singura da stam cu frica pt ca nu e asa stabila, si o mai tinem de gluga.



Ieri am fost la un parculete dupa blocuri, nu era cam nimenea. E bun ca are mocheta dinaia moale si daca cad nu e ca asfaltu asa dur. Ne-am dat in chestiile care se batzaie pe arcuri, pe topogan, s-au bagat in casutza. Era si  un catzel cu lesa acolo si mereu trageau la el si ala latra la ele, ele radeau..ce mai dixtractieee! 


Vad ca nu mai fac asa scandal la intors, doar cateva maraieli la care eu sergentu major zic: Ce-i asta!? gata! Si tac. I am good :))
Mai papam un biscuvite, mai o gura de apa si ajungem acasa. Aah ce bine e sa incapi in lift domneee!



Azi am fost la parcu Florilor, mi-a placut muuul ca era suare ! se vede alfel viata cand e soare. Deja pricep tot si cand le zic ca ajungem acuma in parc, mergem pe jos, vedem copiii incep sa se scoale si sa chiuie - e tare amuzant! Mara a fost cu mine, Ili cu taticu..toata aleea era a lor, mers mers si iara mers nu s-ar mai fi saturat.


Dupaia ne-am dat in masheenute dinalea cu jeton pt prima uara (3 lei un jeton wtf??) si doar se batzaie. Nu cre ca le mai dau pt ca au stat acolo in fund pe scaunel nu radeau nu faceau nimica..Data viitoare doar le pun asa de forma putin.


Ieri a fost zi de gatelnita pt ele la marea inspiratiune asa:
- budincuta de cartof, broccoli si hrisca cu sos de doo oo+iaurt+branza rasa
- mancarica ghiveci de legume cu dovlecel, morcovi, mazare, ceapa, usturoi si bulion toate date la cupt sa scada.


Le-am impartit in doo si am congelat cate o jumate din fiecare. Azi au ras mancarica (am pufat-o la blender) si cu salata de sfecla. Sfecla la cuptor coapta si am dat-o pe raza mica asezonata cu putin ulei, otet cu apa. Miam ce le-a placut. Cand duceam lingurita la una aialanta protesta..


Sa vedem acu la gustare cre ca iaurtel si banana ca Mara e cam iritata..

1 comentarii:

Anonymous pogonici a spus...

sa stii ca imi sunteti tare simpatice, in mod deosebit puficele tale, sunt comice prin felul lor de a fi, iar tu JOS PALARIA pentru modul in care povestesti aici pe blog.......te citesc mereu (din umbra) si ma amuz cum scrii...ff frumos si cu mult talent

9 ianuarie 2012 la 22:45  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire