duminică, 15 ianuarie 2012

Vizita bebeluseasca

Am fost iara intr-o vizita in bebelusenie..Mama ce viata aglomerata avem :) Mplace la nebunie sa mergem sau sa vie la noi copii, e taare frumos sa ii vezi pe toti la un loc, cum misunifica, cum stau sa se joace, sa mance..


Ieri am fost la pretena Irina din parc, cu care bateam IOR-eurile (da, amandoo) vara. Ah ce door imi e de varaaa! uf si cat mai e pana vine! Erau acolo trei bebelusani: Irina, Miri si Andrei. Ei sunt cam cu doo luni max mai mari ca Puficele.


Ale mele ca de obicei in orce vizita cum vad jeakarii noi dai si cauta, cerceteaza, umbla peste tot. Pe noi ne uita zici ca nici nu ne cunosc:)). Era si un calut dinala gen balansoar si le-am dat pe amandoo, nu prea incantate, la un moment dat Ili chiar maraia sa o dam jos. Ne-am dat si cu masina cu roti sa impinga ele, da evident nu stu sa impinga ele (deh e chestie de exercitiu) ci doar le-am tras. 


ORa de gustare fiind undeva la 18-18.30 le-am tot ametit cu painica sau cucuiti da cand a venit o salata de sfecla pe masa si m-au vazut ca indraznesc sa gust a inceput concertu de cersetorie! Toti cascau okii si se mirau de cat de fomiste si pofticioase sunt. Titicu era la tigare pe balcon asa ca greu a cazut pe mine, nu mai stiam cum sa le dau de repede lingurite cu salata. A venit si piureul si pulpitele si am mai dat si dinalea.
In sfarsit Pufescu a venit deafar a luat o Pufa si da-i si baga-le in gura sa se ogoie. Cand s-au mai calmat le-am mai lasat pe jos. Marut a gasit o buca de ardei, rodea din ea fericita, Ilincuta incepuse sa se plimbe..Eh e bine cu boortica plina.



Ora magica 20 a venit, si ale mele obisnuite cu The Military Schedule au inceput cu maraiala, si cu suck fingeru. Am luat-o pe Mery Bucury in brate ca deja facea urat si ne-am leganat putin noi doo in iubire :))


Ilincutza nu a fost chiar asa maraita, da nah vazand-o pe sorelina a dorit si ea la mami in brate in leganare.


Am papat si tortache (miaam buun) si gata cu vizita k era deja criza in plina desfasurare. Le agita asa lumea multa se pare.
Acasa asa de frumos se pufau ele in paat, le puneam pernita mica in fata si ziceam "Pufeaza-te!" si pac bagau capu in perna!! super, am pufat Puficele!




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire