vineri, 27 ianuarie 2012

Puficele la zapada

Haahaaa! am fost si noi si ieri si azi cate putin sa ne pufam in zapada! Ieri cam 10min maxim, ca veneam din vizita si aveam pantaloni de reiati nu de fas. S-au invartit putin, au cazut nitel..cam asta.


Azi insa..Am zis hai la 12 iesim cu baietii gemeni de la bloc in cardasie asa vreo juma de ora. 
Zis si facut! 


Impufat pufele cu salopete de fas, caciuli pana pe ochi, glugi, fulare, manusi, si luat in brate impreuna cu titicu (no calut this time) si hai in fata blocului. Nu prea erau masini in alea noastra-deh lumea se mai duce si la servici, ceea ce e bine ca am avut spatiu. 


Lumea la munca patriotica de dat zapezile, ce mai atmosfera Christmasy :)) 
Au venit si baieteii si am inceput sa aruncam cu zapada pufata peste ei, au inceput sa rada! Maruta s-a dus sa se catzere pe o bancuta si a inceput sa puna gura pe zapada sa o linga. Am luat-o odata deacolo, ea nu si nu! tragea inapoi sa se duca sa mai mance. 


Apoi a pus mainile inmanusate pe pe un gard sa se tie si manusele au ramas acolo..:) 
Ilincanie a fost mai cuminte, se tinea bine pe picioare, cand cadea nu o mai ardea asa in tragedie , da nici nu se mai scula. Trebea sa o ridicam noi.


Ma uit la cias, hait era 12juma, trecusera cele 30min de impufare zapezistica, manusile erau umede si am decis sa oprim totu. Aaaa ! au inceput urleteleee! ca ele mai vor, se tragea Mery Bucury din brate scandurica se facea ca ea vrea pe jooos!


Maine iesim iara tot asa putintel si infofolinizate bine. Poate reusim sa ne dam cu saniuta, vin Rares si Codrin cu ele maine :))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire