joi, 19 ianuarie 2012

Povesti din gemenie de Ianuarie. Avem 14 luni

Vai cie zi am avut! De cand Pufescu lucreaza tre sa ma reobisnuiesc sa ma ocupez de amandoo.


La 10 sarii din pat si am inceput ritualu papa,schimbat, imbracat de iesit cu lesa.. Le-am lasat la pufare singure in sufragerie si si-a facut si mimika o omletica cu ciuperci si am beut un pahar de apa ca deh sa am energie.


Sunt deosebit de mandra de mine k am reusit eu singura cu calutu sa il tarai pe scarile blocului si la dus si la intors mai ales. E mai greu cu urcatu, da fac o manevra, consum 200calorii si reusex eu :))


Ieri am fost la Afi Palace..O imensitate fratemeleu, ne pierduram peacolo. Pufuaicele fascinate de tot ce vedeau, de lumini de uameni de copii..Am oprit deasupra la patinuar sa mance ele de la titicu si eu mi-am luat frozen yoghurt..Ah ce bunatate! Le-am mai scapat si lor cate putin, k imi era frica sa nu raceasca. Evident le-a placut, ce mai deschideau gurilii! (am cei mai pofticiosi copii si mancai e clar!)


Acolo ne vazuram cu Rares si Codrin baetii de la bloc gemeni si ideea era de mers la locu de juaca..Numa ca a fost trist sa aflam ca costa doar 30lei/cetatean juma de ora! asa ca nu ne-am mai dat. Le-am dat drumu pe jos peacolo pe langa sa se flendurifice, Maruta tragea numa la copii, si are un soi de chiuit asa de veselie cand ii vede. Se pare ca e cam sociabila. Ilincuta a mers si ea peacolo, le-a placut mult!


Azi la locu de juaca le-am lasat pe jos pe amandoo si era iar sa mor de inima. Ca Mery Bucury a luat-o ea departe asa..si evident Ilincuta dorea in alta directie. Pana cand am decis eu ca gata, una in calut una pe jos sa nu avem raniti si latraciune! 
Nu a protestat nici una cand am pus in carut, le-am dat repede in topogan, in cal si am mers putin si gata. Cam frigut azi vai..Maine mergem in vizita la o fetita si mai vin si Motaneii de Mirela, sa vezi juaca si dixtractiuneeee! deabia asteptez.


Stateam sa ma gandex cat de mult ma ajuta ca fac parte dintr-un grup de mamici cu bebeii de aceiasi varsta, si din cel cu gemeniste. Pai multe chestii am invatat si am aflat! si inveti sa accepti si chestii pe care tu nu le faci sau nu le-ai face la ai tai..Inveti sa fii tolerant si sa vezi copilaria in multe fatete!


Nu cred ca mai pot trece prin alta sarcina. La cate probleme am avut, si cati bani am cheltuit (cu tuate ca am avut maj analize, eco gratis...) Nu mai pot psihic. Si nu stu daca ar mai fi special, daca l-as iubi la fel. Cred ca l-as iubi alfel. Mereu iubirea evolueaza. 


Inca nu mi le pot imagina pe fete fiind ele mari. Sau mergand la scuala. Ma surprind in fiecare zi cu ce fac nou, cu reactiile lor.


Mara face digdigdig incontinuu cand e fericita, ca un fel de cantecel asa. E atat de scumpaaa! Sau cand o dau cu calutu la locu de joaca. Deja se batzaie singura. A invatat sa zica alo (ma rog AA) pune si mana la ureche. Si are mai nou obiceiu sa ii puie mana in cap lu sorela, sa dea palmute. Si cand o vad eu ii zic ::"Maruta,fa mai mai, nu da palme! Subit incepe sa o mangaie. Cum nu  ma uit iar pac pac palma! Funny e ca Ilincanie NU protesteaza. Se pare ca ii place. Hm. 


Ilinca raspunde la intrebari cu Da. Ilinca vrei afara? Da! Ilinca iti place la copii ? da! Si tot asa! daca intelege despre ce e vorba zice da. Merge ca un clovnache din ce in ce mai bine, umbla cand le las tuata casaaa hihi.


Ei, ce imi facura hahalerele pufuase azi?? La doo si ceva le-am pus ca de obicei la nani. Liniste si pace, ma uit de vro doo ori pe sistemul de supraveghere (gaura cheii) si odata erau la discutii la gard,si a doa oara erau la orizontala si nu se auzea nimic). Ma apuc eu frumos de pui chinezesc cu alune si ciuperci..cand da-i cu latraciune! da nu dinaia maraita! Ci CRIZA frate. Criza DUBLA. A inceput probabil una crizaciunea si a bagat-o si pe aialanta.
Intru la ele, le iau in brate..nimic. Dau apa nimic! Vine si titicu intram la ela, le tinem in brate..URLA! ambele vroiau la mimika! Sa fi vazut ce tragedie tragica, va lua cu plansuuu! ambele cu capu pe mine, suk fingeru la greu, plangeau cu sughituri.


A venit titicu cu o banana, a papat Maruta si s-a mai linistit. Ili budi nu a vrut.Da s-a linistit si ea in final. OOF de mult nu am mai avut crize asea. VAI nu doresc nimanui. Am cele mai cuminti pufe, ca ele nu fac crize decat raar de tot, da cand fac una dinasta si DUBLA simt ca stresu urca urca...


Era trist ca trebea sa si plecam la compras si pt ele ca nu aveau laptic, si pt noi ca era vant pe la frigi. Am zis domne nu ati vrut somn,hai mergem la shoppinguiala acu! Au rezistat ok, Ili incepuse la final cu maraiciune, le-am scos eu deacolo si am mers si ne-am luat ca fetele ceva bun: cartofel dinala cu mozzarela si ficatzei. Au papat maj ele, eu am lins un fikat si mozzarela aia. Asa ca pufele au mancat azi in oras :)  Am reusit tot la 8juma sa le culcam, cu tot pusu la loc de compras si baie si laptic. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire