vineri, 6 ianuarie 2012

Ceva noutati..la inceput de an: Mara cea Alpinistica, scaune masina, vizita la nasa

Ieri am pus Pufele la patucinizare si am parasit incinta. DUpa 10min auzim rasete si chiuieli. Cand ma uit pe gaura cheii sa lesinez: Maruta era in pat la Ilincuta!!!! Sarise la aia in pat! cum mai exact nu ne e clar. Pufi zice ca a facut saritura hotului: s-a aplecat in fata si s-a dat peste cap si poc a cazut pe saltea la sorela. Patu de la geam are un salteloi f gros - primit de la vecinii de la parter si asta il face destul de inaltut. Cu Mara e mai mare si inalta cre ca daia o fi si reusit..


Am intrat la ele si le-am sucit paturile:Ilinca in ala de la geam si Mara la use. Nu prea o puneam la pranz pe Ili la geam pt ca are mania sa dea perdeaua si draperia la o parte - trage de ea ca sa se uite pe geam. Si imi e frica ca adorm mai tarziu daca nu mai e asa intunecos in camera..Bine, azi m-am inselat ca erau rupte rau de obo de la vremea ploioasa probabil. Daduse perdeaua la o parte, da in 15min m-am uitat pe gaura cheii si erau cazute. Aspect important: fiecare in bedul ei. Haha!  Maruta deci e alpinistica!


Au venit si scaunele de masina, luni. Au stat in vestibul pana ieri cand trebea sa le montam ca merseram la nasea dupamasa. Am luat unele cu capu detasabul si mutabil de sus in jos. Din pacate, finantele nu ne-au ajuns pt dinalea care se lasa pe spate. Acu prea des la drumuri lungi nu plecam noi, poate la vara putin la tara, la munte..Anu asta am decis: Pufi Pufescu best dad ever va alege unde mergem. 


Le-a placut ieri in scaunele noi. Clar trebeau schimbate, ca le ajungeau piciorutele de ne dadeau noua in spate :))


Am fost la nasea, s-au mega distrat pe acolo fugind si mergand dintr-o camera in alta. A ras si nasa de Maruta cand o vedea cum mucsa din banana, tre sa tii degetu ca alfel isi indeasa gura cu un bucatzoi mare de se poate ineca! Nu prea au papat ele mul la gustare ieri-adevaru e ca iaurtu fiind facut de casa a iesit mai apos. Asta pt ca doar l-am invelit in doo prosoape si nu l-am pus pe calorifer la caldura..Nu s-a expandat bacteriu suficient cred. Data viatoare cand iau de la dozator o sa fac pe calorifer m-au invatat fetele dupa forum.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire