luni, 13 februarie 2012

Evenimente, viscol, zapezi, alpinisme

Sa incep povestile:


1. Ieri Maruta a facut un alpinism
La noua jumate merg disperata la bae. Fac treburile si cand ies pentru ca auzeam chiote si zdranganeli am zis sa verific pe sistemu de supraveghere care-i triaba. Auzisem si zgomot de batut in radiator si de jucarii de plastic care zornaie. Ori ele dorm in patut FARA asa ceva, doar cu epuri de plush. 


Verificand dau ochi in ochi cu Mery Bucury care se plimba pe JOS fericita cu sacu de dormit pe ea (desfacut jos) vorbind pe limba ei. Ilink era la gard si vocifera cu obida ca ea e in pat si sorela pe jos si ca evident nu ie cinstit deloc! 


Hahalerova sarise din patu de la geam pe noptiera, si de pe noptiera pe jos. Patu ala are o saltea mai mare si daia a reusit. Plus ca si ea s-a inaltat mult. Chiar tre sa le masor.


2.Ieri am asistat la o scena de cucu-bau la pranz. Le-am pus la pat si ca deobicei dupa vro 10min verific pe gaura cheii ce se intampla. Una era in picioare si alta in genunchi se lasa in jos, radea, dupa sarea in sus si aialanta radea la ea! Se cucubauifica impreuna! cat de tare e asta!?


3.Azi Mara facea ispre si se aseza pe jos in hol si bucatarie si mai si mergea deabuselea. Eu si tati ziceam: "Sus, Mara, nu e voie!". Ea cum se punea pe jos cum se uita la noi vinovat si dadea din deget (asta e nu e voie adica). Ii zicem odata, de doo ori, tot ca ea. Zic :"Gataa, Mara esti pedepsita, treci si stai la coltu de pedeapsa!" 
O pun frumusel si STA! Dupa plec mai departe, ea tot statea. Ii zic pe ton suparat dar calm: Mara sunt suparata pe tine! Stiu ca intelegi ca acolo la bucatarie nu se sta pe jos ca e rece"
Si a stat. Dupa i-am zis hai sa ne impacam! a venit cu bratele deschise la mineee! 
A, Ilincuta cand statea Mara la colt a venit si ea sa se puna. S-a asezat fix langa ea! Solidaritate gemenistica, e clar.


Maruta e asa calda si blanda..Vine si ma pupa cand stam in pat in iubire, cu gura deschisa, si pune mana si face mai mai. O pupeaza si pe sorela! 


Avem si incercari de mancat singurele. De vro 3-4z cand le pun in scaun pentru pranz pe pun intr-un castronel si ceva pt ele si le pun linguritele in mana. Azi le-am dat iaurt amestecat cu branzica proaspata de la Mega. Se purcifica, dah evident..da asa invata.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire