sâmbătă, 4 februarie 2012

O vineri incarcata. De bebelusenie gemenistica

Ieri am fost la cea mai mare intalnire gemenistica de pana acu! 4 fete cucuete si 4 baieti cucueti! Pe varste si categorii. Si 4 mamici gemeniste. Ce mai, super party!


Au fost Robert si Razvan de mami Mirela, Mara si Mara de Lumi si binenteles minunata nuastra gazda Ioana cu ai ei Codrin si Rares.


Era o pufificare, o misculatie maxima..Fiecare cu jucarii, cautand, mergand..Unu urla, altu tipa, altii radeau. 


A venit si ora de papa, Lumi s-a apucat sa dea paste la fetele ei, si Ilinca mea ca un catzel a venit si ea si cersetorea, s-au imbuibinizat si cu paste si cu praji cu iaurt si cu cheesecake si cu placinta cu mere..Am baut si suculet din pahar ca uamenii umani, la final Ilincania era manjita pe bluza alba ca purcicogena! 


Am tot incercat poze sa ii prindem pe toti, dar s-a dovedit misiune imposibila :))
Aici e ce am reusit:


Cam asta cu party. Tati a venit sa ne ia la 8si ceva, si am intarziat putin ora de patucinizare, da nu cu mari latraciuni. Ilinca la pusu gecii la plecare a inceput sa strige. Da, sa strige! nu sa planga, sa tipe ispre! face special. Degeaba dai sa o dragali sa o impaci. Daca ea vrea sa TIPE TIPA frateee! Are zvak in kur v-am mai zis eu. Titicu ii zicea aseara cand o tinea in iubire dupa lapte : "tu sa nu imi faci asa si la 16ani ca vrei la club, ca nu stu ce-ti fac! ca nu e dupa tine " :)) Imi e clar de peaacum ca tot eu voi fi sergentu major si ca fatzele astea o sa faca ce vor ele din el!


A, tot ieri am fost la Auchan la locu de joaca cu ele. Loculetu e mic, are piscina cu bile, topogan de plastic unflat mare (de copii mai mari adica). E cu saltea gonflabila, si cateva masini dinalea cu fisa. Pe care le-am calarit asa putin fara sa lom jeton. E si ieftin, doar 7lei/ora/cetatean. Am intrat eu cu ele. Muaama ce dixtractie, ce le placea la bile! Mara zicea intruna: "Baaa, baaa" (asta inseamna balon=minge=orce rotund). Ilinca statea in relaxare in piscina cu bile.


Dupa au inceput sa misune si sa cerceteze peacolo in voie. Eu doar ma uitam dupa ele, erau tare fericite. 


Asta pana cand o fetita de 5ani a inceput sa se tina dupa ele, sa le ia de mana, sa le traga, sa le impinga. Inutil ii ziceam eu lasa-le ca tipa, te rog nu mai pune mana! Ea tot numa dupa fundu lor era! Pe cuvant daca nu eram mai stresata sa nu le faca aia ceva decat daca cad ele..Simteam cum mi se urca stresu urcator sus, mai sus pe caile neuronisticeee! Si in piscina de bile tot asa tragea de ele. Maruta nu mai stia unde sa plece, sa fuga de aia. Nu am mai rezistat si i-am zis si Pufescului sa se descalte sa vie sa iau eu o pauza ca imi venea sa o plezn. 


Noroc ca a venit o alta fetita cam de varsta ei si s-a apucat sa o streseze pe aia. Ah ce bine ca am pui de aceiasi varsta. Cu unu mare ai si stresu se pare ca din joaca, iubire sa nu il raneasca pe cel mic, chiar si fara intentie. 


Overall a fost bine si le mai duc acolo, e si aproape de casa (cu mashena..) . Incerc sa evit totusi in wk cand sigur e aglomerat mai ales pe frig si zapada..Si cascand okii dupa capritze..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire