joi, 9 februarie 2012

Sa vie varaaa

AAAAH nu mai pot cu vremea astaa! ma simt ca un prizonier. Vad lumina suarelui doar pe GIAM! e necinstit!  


Azi fetele au fost maraitogene..Ca nu am mai iesit afara pt ca a fost geer. La somnu de la 14 am avut doar doo crize. Bine ca cu acelasi cetatean: Ilinca. Scotea niste tipaciuni de zici ca o taia! din toti rarunchii! Nu plans, ci TIPAT!!! Oof . de doua ori am intrat, luat in brate, s-a pufat la mine, suck fingeru. Maruta se uita din patutz cu obida, si am luat-o si pe ea. Stat cu ele 5 minute la iubire pe canapea. Dupa care am zis gata fetele: tre sa facem nani nani, uite e si ILinca in patut, e si Maruta, sunt si Iepurasii, si cainilinu pufos, gata toti facem nani. 


Le-am schimbat intre ele paturile. And it worked! pfui ce bine. Un pic de liniste. Cool.


S-au trezit pe la 5si, se auzeau de la ele veselii, chiote, rasete..Intrigata bag un oki pe sistemu de supraveghere (aka gaura cheii) si ce imi vad ochii: Ilincuta ii facea mai mai lu Marutaaaa! Ii facea cu mana in cap. Sorsa radea, Ilinca chiuiaaa..Se distrificau maxim maxim!


Vreau sa vie vara. Sa fie cald sa am maieu si fusta. Si fetele sa fie usor de imbracat. Acu numa cand ma gandesc ma trec caldurile si transpiratile cu cate am de pus. Dublu daah.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire