marți, 22 mai 2012

Iesire cu Puficele la munte la un an jumate

A venit si excursia. Parca a trecut si repede. Dar si greu:)
Ciudat, stiu.


Pe drumu de dus a fost si liniste cu slipuire si concert..Saracele deh se plicitseau acolo si erau si intepenite in scaune.


La ajungere le-am lasat sa umble, fercire maxima! sa cerceteze, sa vada curtea. Fiecare in alta directie ca doar asa e treaba buna. Camera a fost mare, au incaput patucinurile calumea si am avut si loc de preumblare. Am incercat noi sa le patucinizam la pranz dupa papa..da nu a fost dupa noi. Le-am depus in patucine corespunzator. Se auzeau chiuieli si veselii. Mai urcam, mai verificam da nu dormeau. La final Mery s-a pus pe urlat..si a trebuit sa intram pe interval. Schimbat/imbracat si hai din nou afara. 


Le placea sa ne preumble peste tooot. VAI! vai de picioarele noastre! Ce simplu e cu unu.. plictiseala de mare exceptie. Se paseaza beibu de la unu la altu, parintele fara copil sede la tigari, bauturi, o barfulice mica..Numa noi eram alergati ca hotii de cai!
Da cine culca puficele si la 21 era gata de destrabalareee?? eei eeii? Si erau atata de mega super rupte de atata plimbat si catarat, si agitate de copii, atata lume. Plus ca au si mancat muuul.



Vineri seara ne-am destrabalat cu lapticu Baileys si alte purcelizme. Toort ff bun. 


Sambata a fost o zi suuper,ca dupa vinerea ploioasa si intunecata era si cazu, nu? Pufele s-au sculat pe la 10.Au dormit toata noaptea, si eu stiu bine asta:)) ca m-am dus la cisi de cateva ori (deh alcualele), si ele nu miscau! 


Spre dimi de la baie era o raza natafleatza de suare care pica fix pe fata Marutei. Pufi a vazut-o cum si-a tras pernita pe fata - cica cum fac si eu si s-a aruncat la loc la somn. 


Sugeau lapticu ca acasa, dimi si seara. Am avut fierbator la noi, f buna idea de alfel sa il iau. Fost si la plimbare dimi, superb! fost la gaini, la porci, la vaca.
Am incercat cu carutu da am dat in sosea si nu prea mergea. Plus ca Mery Tragedy si-a intrat in rol si mi-a acaparat-o pe Mery Bucury. SI la pranz si dupamasa. Doo crize intr-o zi cat sa te ia cu capul.


Overall a fost o experienta amestecata, dar de care aveam nevoie. Ce am invatat din ea:
- de evitat momentan drumurile de 5-6h
- de luat mai multi pantaloni, body si haine gruase gen geci
- camera tre sa fie mare sa ramaie si loc de preumblat (cum a fost aici)
- de avut la noi iaurt si gris cu lapte eventual facut deacas
- de luat mai multe tricouri pt mine:D
- de luat apa plata pt mine si sticluta mica


In rest ne-am descurcat super zic eu. am ajuns intregi acasa, nici mai hodiniti nici mai obositi. Lor le-a priit maxim se pare, ca a doa zi mi s-au sculat la 10si, in conditiile in care IO am intrat la ele in camera, si au sarit de la orizontala. Deci ar mai fi dormit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire