sâmbătă, 31 martie 2012

Puficele la Ferma Animalelor

Azi am fost cu Puficele la Ferma Animalelor! A fost suuper frumos, fericite maxim ca au atins ele capra, poneiu, uaia.Erau si bibilici, si gaini mici si mari, si porumbei. Odata le-am zis ca porumbelu face porumb-porumb..Acu le-am aratat cum face de fapt: gr gr din gat.
La iepurasi


Evident Pufi si subsemnata erau permanent in priza, invidiosi pe alocuri pe parintii de copii singulari, care nu aveau nici o treaba, stateau la cafele, in chilluirie la masa. Numa noi ca disperatii unu dupa o pufa, altu dupa cealalta pufa!


Ca sa putem sa respiram si noi la o cafea le-am parcat in carut cu cate-un biscuvite ca nu mai puteam!


A, era si dl. Maruta cu fiul dupa el si filipineza..Ai naibii astia cu unu singur mai iau si bona cu ei! ce le mai merge..


Maruta a prins pasiune mare pe o gasco-ratza (nici eu nu stiu bine ce..) si o cam fugarea pe acolo. Ili insa s-a pufat cu iepurasii. Erau in custi mici,la nivelu solului si baga mana la ei, aia veneau sa o linga :)). 
Hai vino sa iti fac mai mai!


Era si un loc de joaca, cu nisip si tot felu de chestii, s-au jucat si acolo. Aveau oamenii aia magarusi dinaia de plastic, i-au calarit si pe aia, i-au pupat.
Sa te incalec?


A venit si ora pranzului, am luat cartofi copti cu branza, si disperatele mele au facut iara invidii in publicu spectator-pt ca bagau de spargeau. Era cu strigaturi daca nu ma grabeam. Aveam si iaurt la mine si am turnat peste cartof, era fuarte bun!


Dupa, evident la o noo tura peste tot: la oi, la capre, la vitelusi! 


Na ca ma pufez pe jos


Am impresia ca Mara zice Ma Ma! adica mac mac. Si Ilinca a inceput sa zica Papu! la papuc. Cresc puii mari! si repedeee! Am bodyuri pe care le pun seara si ma trezesc ca nu ii mai vin! ca sa nu zic ca Ilincanie s-a facut aproape zecekilista desi a fost racita! Cf carnetului de la nastere pana in prezent zice la catastif ca a luat intr-o luna 600gr!!!
In casuta in gemenie


Frumos tare aici, am zis ca mai venim, e si doar 7.5lei intrarea de adult, copilu are gratis. Poate in timpu saptamanii, ca nu mai sunt asa multi oameni si pot umbla si ele fara sa mor eu de frica ca vine un capru mare de 5ani sa le calce si sa le darame ;))

Distractia maxima e sa inchidem si sa deschidem geamu



Am luat si laptic de la ferma de vaci de langa, da nu e mare filozofie-ca e tot dozator cum e in piata la Costin sau la macelarie pe Chisinau, si pretu tot ala e. Am aflat ca unii il fierb si dupa il congeleaza, as incerca. 


Asta seara a fost rupere la lapte! au terminat 250ml ai lor (3mas LP suntem acu+2cereale+restu LV) si a mai trebuit sa le torn cate 60-90 ca sugea in gol si cereau.


In concluzie a fost tare bine, si deabia asteptez sa mai mergem! E asa frumos ca bucuria lor e fericirea noastra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire