miercuri, 29 februarie 2012

Final de februarie

S-au intamplat destule intamplari..da nu asa sa sara din comun.. Am mai fost prin vizite, de fapt singurele distractii asa mai bune. Bine ca stau cuminti in masina. Le si place. Zic: fetele cantam? si incep sa se lalaie cu aaaa, eeee, tare de tot de nu te mai auzi gandind.


M-am impacat si cu madre, era deja cazu, a venit deja de doua ori in vizita, la distractie cu ele, nu sa stea sau altceva. Da e bine si asa.


Ah am un dor de ducaa, sa mai vad si alti patru pereti sau alte ceruri cu case si copaci decat astea care le vad aici. Sunt o aventuriera inchisa in casa unde cele mai mari distractii sunt ce mai gatesc pt pufice, ce deserturi raw bune mai bag, unde mai mergem in vizita. Si asta cu vizita mai greu ca pana in conving pe printu consort mi se si ea. Vine ea si primavara asta.


Ei, si cand vine ies in parculete. Unde s-a termenat cu turele prelungi de cele doo ioreuri, acu e cu mersu in picioare.Si deci o alta minunata provocare ma asteapta: cum stau eu sa fug in doo directii dupa doi pui? Voi latra. Am decis. Cum si altii pot singuri si eu tre sa pot. Ca urasc sa depind si sa ma rog de lume, si sincer nici nu am de cine, asa ca tre sa ma descurchez singura.


Sa vedeti ce sport fac.


Acu dorm. Nu s-au mai alpinizat, which is nice. De cateva zile bune,dupa papa le zic vreti la nani? si o iau ele inainte spre dormitor. Eu le scot papucii si le depun la culcare. Si incepe distractia distractiva ulterior: rasete, chiote, aruncari de iepuri de la una la alta in patut.. Dupa incep sa suk fingeru, se mai dau pe spate , se mai rostogolesc, mai canta putin, una verifica ce face sorela..si cad late. Vro doo ore. Heaven! ca am iesit din tura - lunch time. 


Nu stiu ce ma faceam daca le invatam si se invatau dependente de mine la somn..Cre ca ma lua cu capu. Sincer. Eu cea de acu o felicit pe EU cea de acu 1an si doo luni ca am facut bine cu invatatu sa adoarma singure.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire