sâmbătă, 17 martie 2012

E primavara iarasi!

Cucul Blogule! 
Stiai ca a venit primavara in sfarsit? Ce mai primavara, VARA direct, ca uneori am senzatia ca sarim din bocanci in papuci..


Am reinceput si noi plimbarile in parc, unde vedem coltul ierbii cum apare timid, si chiar si cativa ghiocei pe langa blocuri! e incredibil! Soarele mangaie usor puficele pe fata, ele zambesc, isi fac mai mai si se pupeaza. Ce poate fi mai frumos.

Imi promit mie aici si acum ca ma voi bucura de ultima primavara/vara in gemenie bebeluseasca cu toata fiinta mea! E ultima cu ele inainte de a incepe serviciu. Asa ca gata, no more vaitatura ca e greu drumu pan la parc, no more plans ca obosesc si ca e greu cu caratu si fugaritu lor. GATA! Curaj gaine ca te tai, vorba aia. 

Le vad asa fericite, ca trag la copii, ca vor sa se dea pe toate cele la locu de joaca. 
Ilinca testeaza morisca de pe vapor

Azi iar am luat capsuni, Maruta a ras doo, si Ili deabia jumate. Iar dupamasa facem budincuta de cacao (adica avocado+carob+curmale+un alt fruct, caps si banana ma gandeam). Dc nu o termena ele manc io evident :D

Ah-Ilincuta mea are muci si tuse. Se pare insa ca se vindeca destul de repede (traiasca Herdea si aerosolii!) - daca ieri mucii erau lichizi azi deja sunt inchegati si nici nu mai curg mult. Tusea s-a spart. Si Pivalone ala e bun pt nas se pare. 

Nu va zic ca ma racaie si pe mine pe gat da? O ard pe ibuprofen, sirop expectorant cu plante (le dau si lor deasta) si ciaiuri. Ne-a rupt Ili budi! Si tati se simte putin obosit..Sper sa nu cadem rau. Da macar de suntem noi bolnavi si ele sanatoase. 

E asa haios cum fug ele de DeMucificator! Ili in coltu patului si Mery in celalalt colt de camera.

Mara nu are nimic inca, am auzit niste tuse si i-am dat si ei cateceva , poate scapam. Desi in gemenie totu e la dublu dah.

Totusi nu au avut nici pe naiba de 6luni, eu zic ca stam chiar bine! sa fi fost LM-ul ala asa putin cat a fost el? hm...Sau ca manca fructe zilnic? Doamne ajuta-ne sa fie ele sanatoase ca e cu adevarat cel mai important lucru.

Deja tre sa le imbrac mai subtire.Sa caut intre multele caciuli unele mai subtirele si niste veste. Am una pufuasa si una de fas roz. Speram ca aia de fas roz sa ii mai vina Dopului. (Ilinca..)

Ii mai zicem Dopule ca ea e mica si supla. Si neinalta (da o sa creasca ia). Radeam ieri la dr, era o dna cu un beib baiat de 8 luni. Si cand il cantare zic-are 10kile - inainte sa apara cifrele..Ce credeti am ghicit ? DAA! era 10kilist. Si mica mea are 9.2. Care daca o mai avea 9.2 dupa bolejnita. Ca papa ea, da mai putin asa.

Plimbarea de azi le-a super super ruuupt! Adormisera amandoua in carut, cu capu intr-o parte. Acasa da-i si trezeste-le ca deh nu papasera. Ne-am cam lungit si noi cu plimbatu da ce sa-i faci asta e.

Ah, blogule ce ma bucur ca a venit primavara si la nooooi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire