joi, 1 martie 2012

Maruta=alpinuta=pofticiuta

Aventurile continua..Ca tot ma plangeam ca ma cam plictisinizez.


Azi dimineata dupa ce termin cu ele (lapte, schimbat, imbracat de casa), ca de obicei le las in sufragerie sa se joace, inchid usa si merg si eu sa imi fac cafea, sa manc repede micu dejun. 


Am avut iaurt cu cereale si wassa cu magiun de prune fara zahar facute mine in toamna.


Termin, las alea pe masa si merg la ele. Le dau drumu si eu ma asez la relaxare pe pat sa ma uit la tv. Ele fug in toata casa. Deodata aud zgomot de lingurita, de portelan, vesela..Mah ce se intampla? ca stiam ca nu am lasat nimic pe masa pe margine (nevoia m-a invatat ca astea culeg tot de pe margini si tre sa fim atenti).


Merg in bucatarie ..ce imi e dat sa vad: 


Mara mea se urcase pe scaun in bucatarie, si luase lingura mea, si tovaraseste o baga cand in castronu cu urme de iaurt, cand in borcanu cu magiun. A se observa deci ca nu erau pe margine..dar a ajuns ea la ele. Murmura in tot acest timp fericita: "papa, papa!"


Ilinca era jos si chitzaia ca vrea si ea!


Am luat-o si pe Ilinca in brate si am mai turnat iaurt in castron sa ii dam si ei..
Mara cum incercam sa ii zic hai jos, incepea sa dea din cap si sa zica nununuu..
In final am pacalit-o - am luat tot de pe masa si le-am pus in chiuveta, si am luat-o in brate sa mergem la baie se ne spalam pe dinti. Asta cu dintii ii place mult asa ca nu a mai protestat. Dopu de Ilinca se tinea de pantalonii mei ca vrea si ea..Ce sa-i faci viata in gemenie..:)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire