duminică, 4 martie 2012

Inceput timid de martie si pufice nazdravanoase

Pufoaicele astea se fac pe zi ce trece din ce in ce mai nazdravanoase! 
ce se mai intampla pe la noi:


- azi la mum in vizita au pufat painea in mana si dupa stergeau cu ea pe masa prin farfurii. A servit si mama asta numa ilegalitati - iahnie si salata de vinete. Pai nu puteam da la pufe nimic! si pusese si masa mica de era raiu pe pamant pt ele ca ajungeau!
- Maruta s-a dus in bucatarie la mum si incerca sa mute un scaun si sa se urce pe el. Cand a observat-o mama i-a zis nu e voie si alte chestii de genu sa o conivinga sa nu se catzere. Maruta a inchis usa! ca cica sa o lasam domne-n pace ca face ce vrea ea :D
- Ilinca se urca pe pat/canapea mai nou prin aruncare in fatza pentru prindere de avant! e tare amuzanta. 
- azi m-a pupacinizat asa apasat, deodata de nici nu stiam ce si cum! (se stie Zvarli nu da pusi la comanda, ci doar cand vrea ea!)
- au fost tare cumintele si bune pe drum azi. Am mers cu tramvaiu la mum sa profitam de soare, si bine am facut ca a fost taare frumos. E asa bland soarele asta cum ne mangaie! Era amuzant ca la intors Ilinca suk fingeru cu capu pe Maruta ca era distrusa de somn. Am plecat ca denaturatii pe la 14 deacolo. Acasa la patucinizare nici nu s-au mai distrat, dupa ce le-am depus la pat nu s-a mai auzit nimic.
- haios a mai fost ca a venit bunica sa se joace cu ele si le tot zicea cucu si ele nu mai stiau cum sa se ascunda dupa picioarele mele :))




Ah de ar tine incalzirea asta, zilele astea Pufescul e acasa si vom iesi impreuna. Si Sambata am fost in parc si pe alei nu mai e zapada. Maruta o luase pe un deal pe o alee, si urca, si urca..Si cand vroia sa o intoarca titicu din drum tipa ca ea mai vrea. Ce sa mai..Maruta-Alpinuta!


In fiecare zi ne iubinizam si facem mai mai la catzelu galben de afara. E unu destul de paros, talie medie, si extrem de prietenos. Cum ajung in zona incep sa il strig si vineee! si se baga printre picioarele fetelor si le linge pe manute! se distreaza la maxim,si tipa de fericireee! Ce frumos ar fi sa avem din nou caine personal..Cand ne mutam la vila:)) Iau unu scottish sau tot fox. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire