marți, 20 martie 2012

Multumire, soare, pufice la 1an si 4luni

E cu adevarat o binecuvantare ca sunt mama a doua fete ca ele. Ma simt atat de fericita si multumesc Cerului pentru cadoul asta cu totul special si neasteptat.


Mai am si acum momente in care ma minunez de faza cu Doi Deodata. Doi la Fel Deodata :) 


Nu ma mai vait ca ar fi de prisos. Desi imi vineee..au muci amandoua, sunt infundate si mai si tusesc . A, am si eu raceala. De mult nu am mai fost asa rau. Am muci multi (am senzatia ca atunci cand dorm imi curg pe perna:)), ma racaie gatu si imi simt ochii fierbinti in cap. Febra am vreo 35.9, e clar sunt pe muarte.


Cred ca obosesc asa repede si dimi si dupamasa cu scosu afara de la buala, e clar. Azi la pranz nu au mai adormit pe drum da acasa..au dormit 3 ore frate! Era 18si si nici o miscare..Am zis sa intram la ele sa le trezim.Avea Ilincuta asa o fatzaaa vai! A venit si a stat la mine in brate sa suk fingeru, era proaspat sculata.


Of las ca trece si bolesnita asta si mi se va usura viata! E usor cu gemeni, da cu dinastia sanatosi.


Ieri in parc scena. Vine un copil de 2ani asa la carut: uite doi bebe. DOI! DOI!
Mamica:
- a, sunt gemeni? ca parca e unu mai mare
- Da, e unu mai mare, cu vreo 2 kile!
- A, deci aveti fata si baiat.
- Nu, sunt fete amandoua, da au diferenta de greutate :))


Asa ma mai distrez eeeeu:))


Le-am luat si lor balonase de sapun cu pistol, fug dupa ele si sunt deosebit de incantate! Si Roata de impins. Si aia are succes, cel putin deocamdata. Azi in parc la locu de joaca am avut carutu cu pusica, a fost vedeta parcului,toti vroiau sa il impinga.Am iscat o adevarata tragedie cand am plecat si l-am luat.
Cele mai tari jucari sunt intotdeauna, dar intotdeauna ale altuia!! Si ele s-au jucat cu niste masinute de pe jos ale altora. Ma bucur sa anunt ca nu mai baga in guraaa. URA!


E asa frumos sa fii mamica, sa le vezi zambetele, sa le vezi manutele spre tine cum se intind, sa le stergi lacrimile, sa le vezi cum papa mancarea facuta de tine, sa le vezi cum se joaca, cum te ating, cum esti pentru ele cel mai important om din lume.


Puficelor am sa va iubesc si orice ar fi o sa fiu mama voastra. Am sa fac si greseli, dar sper sa nu va gresesc pe voi de tot.


Va multumesc ca sunteti asa copii buni, ca nu urlati degeaba, ca dormiti noaptea, ca sunteti dragute si dulce si va jucati frumos impreuna, ca stiti unde e buricu, burta si titi, ochiu, gura si nasu. Si multe altele care vor veni.


Va multumesc ca imi mancati mancarea si stiu ca acu veti slabi de la buala da va vine voua pofta inapoi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire