miercuri, 11 ianuarie 2012

Puficele la Mall

Da dragii miei, am fost si noi la Mall..Ca de cand si-au dat drumu la mers si tot e frig si negru afara de dinainte de Craciun il pufez pe Pufi la cap hai si noi hai si noi..


Asa ca de cum s-au despatucinizat pe la 17, pregatit hainute , schimbat imbracat facut geanta cu iaurt si banana si biscuvti si haidi! 
Fetele sunt pregatite

Vad ca stau foarte cuminti in masina pe noile scaune, au si ele loc si nu mai stau rastignite pe spate ca in scoici. S-au apucat de cantat domne! ziceau aaa, eee ! tare de tot. Zicea Ilinca incepea si Mara dupa ea! 



LA parcare a fost mai greu de gasit loc, da am reusit. Imbarcat pufele in carut si haidi! Initial ne-am flendurificat pe-acolo in carut sa vedem ce si cum, am cascat okii pe la mag si pe holuri si am mers la et 1 la food court. Am dat papa lor iaurt si dupa o banana - din care Mery Bucury musca de zici ca nu mai are mancare! tre sa pun degetu sa nu ia mult ca se ineaca. L-au ginit pe titicu cum venea cu tava de la kfc de la distanta! incepusera sa aah eeh sa icne ca vor si ele, da ne-am tinut tari pe pozitii si le-am dat un biscuite de casa. 


Mami si-a luat si ea un pui cu bambus cam depresiv de alfel..si atat. Altceva nu prea ma tenta. Ca purcelizme nu mai imi dau voie asa ca paleta de alegeri a fost cam restransa. Mai bine si ca bani deci si ca kile ura!


Apoi am gasit un loc cu niste ursi care cantau si le-am debarcat din carut. Eeiii au inceput cu mersu, cu exploratu. Daca cu Maruta am incredere ca e stabila si o las - doar merg in urma ei, Ili tre tinuta mai din frau ca nu e asa stabila.
Maruta a luat-o la explorat


s-au plimbat, au explorat..Pana am ajuns la un asazis loc de juaca - era mochetat si cateva chestii dinalea de calarit de bagi jetonu si se batzaie. A, erau si scaunele si mese mici. Acolo parca Ilincania nuastra a prins aripi la picioare..Incepu sa se invarta in cerc, si mai se tinea de picerele lu tati, mai o lua iarasi.
Ilincuta mai de manuta, mai singura..


Mai apoi ne-am dat in masinile batzaietoare! Mare fas si cu astea, ca in barcuta le cam luase cre cu ameteala si vroiau jos.

Cu barcuta

Si dupaia intr-o masheenuta rosie, de data asta pe rand pt ca nu incapeam.


Maruta in masinuta

Sa studiem ce becuri mai sunt aici..


Dupaia ne-am mai plimbat pe la locu de juaca cu mami si tati cu okii cepinizati:
Si am pornit-o prindeti-neeee!

Tati urmare Ilincania sa nu cada..


Si ne-am dat si in caleasca - si cu asta basta hai la calut ca deja era 20:))




Fusera cumintele iara pe drumu de intors, am parcat la mamanaibii la hercesa ca la noi siara la bloc nu e loc, da au mai loat si ele o gura de aer. S-au culcat cam tarzior dupa 21, da s-au distrat.


Overall mai mergem la mall da nu la Sun Plaza asta, cre ca la Vitan next time. Sa il convingez pe Pufete sa ne duca next week!

3 comentarii:

Anonymous Oana a spus...

n-ai ce face la Vitan cu puficele, nu este nici un locsor pt copii. Mai bine AFI

11 ianuarie 2012 la 05:40  
Anonymous Anonim a spus...

da la locu' de joaca a costat ceva? sau e gratis? ca la City Mall costa 15 lei ora ...
Monas pupa puficele

11 ianuarie 2012 la 06:43  
Blogger ralucina a spus...

Monas, la sun plaza e o chestie cu mocheta,neingradita, cu jucarii dinalea de calarit cu jeton. Nu costa nimic.

11 ianuarie 2012 la 07:20  

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire