duminică, 6 mai 2012

18 lunite. Evolutii si evenimente

A venit si luna mai. Cu niste calduri..de Iulie!

Am facut 18 lunite, chiar azi! Vad pe zi ce trece schimbari la puficele mele, cum spun cate-un cuvant nou, cum pe zi ce trece incepem sa ne intelegem. Cum au si crize de personalitate, cum zic nu, sau cum vin sa ma pupe..

Mergem de doo ori afara de simt ca imi iese si sufletu din mine, prima iesire mai scurtuta, si a doua e mai lunga, de seara. S-a mutat si ora de nani accordingly cu soarele care apune mai tarziu. Acu la 21-21.30/dupa vro doua suplimentari de lapte. iara au puseu..
- Maruta a inceput sa o strige pe Ilinca: Incaa/Icaaa/Ilincaaa! Zice un L din gat asa,rostogolit parca. E super amuzanta.
SCENA IN CARUT
- Incaaa Icaa!! 

Ilinca se intoarce. Maruta ii da biscuitele. Dupa isi retrage repede mana si zice Nununuu si rade:))
Smechera de Mery o tenta cu biscuitele..Da Ilinca la urmatoarea chemare nu s-a lasat mai prejos si i l-a tras din mana :D!


Amandoua stiu ce se face la olita. Inteb: unde se face cisi: Amandoua arata spre uala :)) 

Le pun dimi si dupa somnu de pranz. Mara a descoperit cum sa se ridice si se plimbeaza prin casa asa. Ilinca inca sta. Desenele sunt aprinse..ca merge asa sa stea. Sa vedem cat le mai tine.



Sunt la fel de mancacioase. Recent in parc am luat floricele, le-a placut evident :)) Cum termina, Maruta ridica mana si cerea! daca intarziam ma penaliza cu un tipat. La fel si cu inghe. Si vrea sa tie ea batu in mana, nu ca Ili care stie sa dea doar cu limbuta.Ieri le-am dat cu lgrita asa pe varf cate putin. In IOR ieri era si fanfara..Sa le fi vazut pe pufice cum dansau ele, cum se invarteau, iti vine sa le mananci! Le plac fantanile alea super mult, se uita vrajite la apa!


Am facut vreo doua zile la rand dimi in loc sa iesim afara piscina in hol! pus apa calduta, dezbracat puficele..A iesit mega distractie. Se stropseau, pufau ratustele, se intorceau, se ridicau in picioare..Era o lacarie in hol. Da ce conteaza, le-am gasit activitate distractiva, au si papat bine dupa si au si bagat 2-3h ore de somnic!


Ce vara minunata avem in fata! ultima vara de stat in iubire iubituare, de bananait parcurile. Sunt atat de trist de constienta de asta, e o realitate implacabila.


Probabil vara viitoare va fi o alergatura de la servici la parc, acasa la responsabilitati..Si va trebui sa ma impac si cu idea ca nu mai sunt eu sefa si nu mai sunt eu tot timpul cu ele sa stiu ce fac, sa le stiu gesturile, sa le vad evolutia..
Dar asta este mersul lucrurilor si va trebui sa inghit si asta.Puate va fi mai bine decat ma astept. Si intorsu la servici, adaptatul la noul job (ca asa vreau sa vad intoarcerea) ma va face sa uit durerea parasirii puficelor.


Am avut cateva zile de indoieli si evenimente paguboase, si zile in care mi s-a aratat din nou faptul ca oamenii sunt oameni in primul rand! Ca exista bunatate, si cand nici vorba nu am rostit, zeci au sarit in ajutorul meu. Si nu vorbim de familie. Va iubesc barlog drag! ne stim de trei ani, din gravidenie si din bebelusenie! si presimt ca va creste. In curand vom pleca cu o parte din mamici in excursie si deabia astept! Ma cam simt prizoniera ca nu am mai iesit de muult timp din casa, astept plecarea asta ca pe o gura de oxigen. Si am de gand sa respirez:)


Dabia astept sa vad copii fugind pin ierburi, sa vad puficele la joaca, sa le fugar, sa le mananc,  sa bem un vin cu uamenii umani. Sau un mojito :) 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire